Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

O Άρτεμης Μάτσας της Ηλιούπολης. Πιο σπιούνος… πεθαίνεις!!!


Οι ΄΄Γερμανοί είναι φίλοι μας για καλό… έχουν έρθει!!΄΄ αυτά έλεγε χρόνια πριν σε ελληνική ταινία η προσωποποίηση του σπιούνου, του χαφιέ, ο κατά τα αλλά συμπαθητικός ηθοποιός
Εκεί βέβαια το απαιτούσε ο ρόλος .
Στην Ηλιούπολη έχουμε έναν δημοσιογραφίσκο της πλάκας, έναν σπιούνο, έναν χαφιέ των social, που αν ζούσε την εποχή εκείνη θα ήταν σίγουρα... ταγματασφαλίτης!!
Ο τυπάκος αυτός   ολημερίς και ολονυχτίς κάθεται μπροστά στον H/Y του  και κοιτάζει τις ζωές των άλλων.
 Ο Σταύρος Μαρίνης του ΄΄Ηλιούπολης χωρίς όρια΄΄ θα έχει δει σίγουρα  καμιά δεκαριά φορές το αριστούργημα, την επική ταινία (εμάς μας αρέσει πολύ), ΄΄Η ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ΄΄ που αναφέρεται την εποχή του ΄΄κομουνισμού,  στην Α Γερμανία με πρωταγωνιστή έναν τυπάκο (ποιον... μας θυμίζει άραγε??) ,που έχει εντολή από το σύστημα να εποπτεύει , να παρακολουθεί , να καταγράφει συνομιλίες των γειτόνων του, ώστε να αποφευχθεί μια εξέγερση.

Ο ψυχάκιας Μαρίνης, έβγαλε στη ΄΄σέντρα΄΄ από το ανυπόληπτο blogs του,   την κ Γράψα τον κ Πετράκη, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι  στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, και την γνωστή Ηλιουπολίτισσα  Γ. Τσακογι’αννη καθώς ΄΄εγκλημάτησαν΄΄ και έκαναν το μέγα σφάλμα να κάνουν ένα like στη σελίδα μας.

Από τη στιγμή εκείνη και έπειτα, απειλεί, βρίζει και  πιέζει, τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γ. Χατζηδάκη να πάρει αυστηρά μέτρα ενάντιων τους. . Δηλαδή ως άλλος Καμμένος,  που ζητούσε από τον Α.Τσίπρα να καταδιώξει δημοσιογράφους. Ο Καμμένος είναι βέβαια  καμμένος ως ...όνομα.

Ο   Μαρίνης είναι ΄΄καμμένος΄΄ στην κυριολεξία!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου