Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Ο Σταυράκης και οι... φίλοι του.. Η τετράδα που τα σπάει!!


! 
Ο μεγαλύτερος γόης της Ηλιούπολης, στα πόδια του σφάζονται κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά και το facebook λιώνει για χατίρι του.

 Ο ακαταμάχητος δημοσιογραφίσκος της πλάκας, ο Ηρακλής Πουαρό της τοπικής δημοσιογραφίας,  Σταύρος Μαρίνης.( έκανε 10 χρόνια και πλέον  για να εντοπίσει ο,τι η εφημερίδα μας ΄΄Η ΘΕΣΗ΄΄ έχει και ιδιοκτήτη και  όνομα  και δεν είμαστε ανώνυμοι όπως θέλει να  γράφει στην ΄΄βρώμικη σελίδα του΄΄.
Ο Σταυράκης λοιπόν,  που τον φτύνει όλη η Ηλιούπολη για τα ερωτικά του(social) και εκείνος νομίζει ότι βρέχει, θέλει όπως λέει να μας κάνει μήνυση αλλά δεν μας βρίσκει.. και μας θεωρεί ανώνυμους. Ο ψεύτης!! 
Όπως, μήνυση έλεγε ότι έκανε  στο παρελθόν  και ο φίλος του Αντιδήμαρχος  Αποστόλης Στασινόπουλος,  στο τοπικό  blogs  ΄΄Εμείς θα τα λέμε΄΄( γι εμάς ο πιο αποτυχημένος Αντιδήμαρχος   που πέρασε ποτέ από τον Δήμο Ηλιούπολης,  αλλά ως σήμερα έπειτα από 2 χρόνια κανείς δεν είδε την μηνυτήρια αναφορά του !
 Και βέβαια  ο  Αντιδήμαρχος  Στασινόπουλος, έκανε.. αβα...  την υποτιθέμενη μήνυση και δεν ξαναμίλησε γι αυτό, (τώρα κατέχει δημόσια αμειβόμενη θέση και δεν μπορεί να είναι αφερέγγυος σε ότι λέει και κάνει..) αλλά ο Μαρίνης, ο δημοσιογραφίσκος της πλάκας, δεν φρόντισε να μάθει από τον φίλο του Αντιδήμαρχο ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία μήνυση προς το blogs ΄΄Εμείς θα τα λέμε??!!!!
Ρώτα τον... βρε Σταύρο, για να μάθεις και να μη γράφεις μπούρδες και ψέματα???
Οι άλλοι δυο , που συμπληρώνουν την απίστευτη  τετράδα, είναι ο ακροαριστερός διεθνιστής  και πρώην πρόεδρος των ΄΄ΣΥΝΕΡΓΩΝ Ηλιούπολης΄΄ Π. Δριμυλής και ο ψευτο- Παπαφλέσσας της Αγ Μαρίνας, ο ιερέας Σεραφείμ που κατα καιρούς, πετά ανοησίες και πουλά ψευτο-πατριωτισμό με σηκωμένα τα  λάβαρα και ..άλλες σαχλαμάρες.
 Ο πάτερ Σεραφείμ  ήταν  εκείνος που επέβαλε στον Δήμαρχο  Ηλιούπολης Γ. Χατζηδάκη,  τον ακροαριστερό Στασινόπουλο, να τον κάνει έμμισθο αντιδήμαρχο. 
Καταλαβαίνετε τώρα Ηλιουπολίτες, ένας ιερέας που σηκώνει τα λάβαρα του πατριωτισμού να επιβάλει στον Δήμαρχο Ηλιούπολης,  τον  διεθνιστή, ακροαριστερό  Στασινόπουλο.

 Σεραφείμ γελάνε και τα ...λάβαρα!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου