Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Ψεύτης, συκοφάντης και ...Γόης!!! Ηλιουπολίτισσες ...κρυφτείτε μη πέσουμε στον... έρωτα του!!


Ο ξερακιανός γόης της Ηλιούπολης ξαναχτύπησε!!
 Ανύπαντρες, χωρισμένες, χήρες, κρυφτείτε, γιατί έχει βγει σεργιάνι στα βρώμικα σοκάκια της πόλης..(ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γ. Αντζίνας κοιμάται όρθιος - αλλά αυτό είναι σε άλλο κείμενο-),  και δεν αφήνει τίποτε όρθιο. Προσοχή κορίτσια!!

Πάμε όμως στην ουσία ...


 Ο τοπικός δημοσιογραφίσκος μιας σελίδας που την διαφημίζει ως  πρώτη στην Ηλιούπολη( τον έχουμε προκαλέσει επανειλημμένα να βγάλει τα μοναδικά χτυπήματα του google analytics και όχι, του alexa.com καθώς, το alexa δεν  μετρά μοναδικά χτυπήματα άρα το κάθε ip μπορεί να χτυπήσει όσες φορές θέλει την σελίδα και να μετρήσει έτσι  επαναλήψεις.

Αυτό κάνει ο ψυχάκιας  Σταύρος Μαρίνης κάθε βράδυ όπως έχουμε ξαναγράψει όταν βέβαια δεν είναι με...γυναίκα!!
 Επίσης ο Σταυράκης αγνοεί βασικές οδηγίες  της δημοσιογραφίας που λεει οτι πρώτα κάνεις έρευνα και μετά δημοσιοποιεις ! 
΄
΄Αγαπητέ΄΄ ψυχάκια   ΄΄Η ΘΕΣΗ της Ηλιούπολης΄΄ από το 2009 (εσύ ακόμη δεν υπήρχες στην Ηλιούπολη), το άθλιο ιστολόγιο σου απέκτησε την ψεύτικη  φωνή του  το έτος 2013. 
Εμείς είμαστε έντυπο από τον Αύγουστο του 2009 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012 με 20.000 free αντίτυπα ανά μήνα και  έπειτα … ηλεκτρονικά ως σήμερα.
Είμαστε εμείς που αποδομήσαμε τον Βαλασόπουλο ενώ  εσύ ήσουν ο μέγας θαυμαστή του!!
 Ιδιοκτήτης του έντυπου όπως και του ηλεκτρονικού, όπως  θα έπρεπε να ξέρεις (δημοσιογραφίσκε), είναι ο Δημήτρης Μωραΐτης αυτό -είναι της πάση γνωστό,- μόνο εσύ δεν το καταλαβαίνεις παλαβέ... και μας θεωρείς... ανώνυμους.

 Άρα, άμα θέλεις να κάνεις μήνυση κάνε στον ιδιοκτήτη .

Επίσης, ο ψεύτης Μαρίνης συνεχίζει να παραπληροφορεί τον κόσμο(όσοι ακόμη τον διαβάζουν,), οτι ο Αντιδήμαρχος Α. Στασινόπουλος έχει κάνει μήνυση σε ένα τοπικό blog ,πράγμα ανυπόστατο και αναληθές .
Προκαλούμε άμεσα  τον αντιδήμαρχο Στασινόπουλο να διάψευση τον Μαρίνη η να τον επιβεβαιώσει.

 Γι εμάς εδώ στην ΄΄ΘΕΣΗ΄΄  ο Στασινόπουλος είναι ο πιο αποτυχημένος αντιδήμαρχος που πέρασε  ποτέ από την  πόλη,    γι τον λόγο πως  δεν έχει επαγγελματική εμπειρία, (πρώην ποδοσφαιριστής)

Επίσης ιδεολογικά δεν ξέρει που πατά (ακόμη και οι πρώην σύντροφοι του ΟΙ ‘’ΣΥΝΕΡΓΟΙ’’ Ηλιούπολης, τον έχουν αποκηρύξει,  και βλαστημάνε την ώρα και την στιγμή που βάλανε πλάτη το 2019  και μαζέψανε 800 ψήφους(απλή αναλογική δεν θέλατε..??.) και βγήκε... τελευταίος !! 
Τον έχουν πια στο πυρ το εξώτερο ΄΄ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΄΄ γιατί έκανε κολεγιά με τον Δήμαρχο Χατζηδάκη, για να τον στηρίξει( τα κουκιά δεν βγαίνανε.. και  εκείνος του  το ανταπέδωσε με έμμισθη αντιδημαρχεία  με 2200 μικτά το μήνα !!!
 Μόνιμο στήριγμα του Στασινόπουλου είναι ο ψευτο- Παπαφλέσσας της Αγ Μαρίνης Σεραφείμ, όπου και τον επέβαλε στο Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Μαρίνη γόη του γλυκού νερού, εμείς ως το παλαιότερο μέσο της πόλης εν ενεργεία (2009)έχουμε ονοματεπώνυμο και  περιμένουμε την μήνυση σου αν σε ...θίξαμε.
Έχουμε πολλά να πούμε... στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Απλά, φρόντισε όταν θα έρθει εκείνη η ώρα,  να ρυθμίσεις την φαρμακευτική αγωγή που παίρνεις και να είσαι νηφάλιος ... για να μην λες αρλούμπες και σαχλαμάρες στο δικαστήριο, διότι, το προεδρείο θέλοντας και μη θα σε ακούσει... ενώ, οι λίγοι αναγνώστες σου δεν είναι υποχρεωμένοι..!!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου