Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

O ψευτο- Παπαφλέσσας της Ηλιούπολης χάιδεψε πάλι αυτιά με τα σαχλά κάλαντα του!!!!


Δεν λέει να μας αφήσει ήσυχους χρονιάρες μέρες ο Παπαφλέσσας της Αγ Μαρίνας πάτερ Σεραφείμ,  που με τα ενεργήματα του έχει καταντήσει περίγελος σε κάθε σοβαρό Ηλιουπολίτη.
 Ο πάτερ  που έβαλε πλάτες στο να βγει δήμαρχος Ηλιούπολης ο  Γ. Χατζηδάκη και που έκανε τον άθεο, διεθνιστή, Απ. Στασινόπουλο Αντιδήμαρχο, (πως τώρα, συνάδει ένας παπάς, να εξυμνεί με κάθε ευκαιρία τους απάτριδες-άθεους μπαχαλακιδες ΄΄ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ΄΄, είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να.... απαντηθεί!! ). 

Λοιπόν, ο ανεκδιήγητος ρασοφόρος Σεραφείμ,   ΄΄έψαλε΄΄ τα κάλαντα στους
 διοικούντες  του δημοτικού συμβουλίου,  χωρίς βέβαια, να πει τίποτε το ουσιώδης .
Δεν είπε λέξη για τον αξιόλογο συνάδελφο του, τον πραγματικό Παπαφλέσσα  ιερέα  Στυλιανό, που πολεμήθηκε  λυσσαλέα, όταν  θέλησε να αποπερατώσει το εκκλησάκι του  προφήτη Ηλία βρίσκοντας  απέναντι του το Δήμαρχο Ηλιούπολης (μέχρι και μήνυση του έκαναν) και βέβαια, ποιον άλλον τον Αντιδήμαρχο –μπαχαλακια Αποστόλη  Στασινόπουλο.
 Ευτυχώς όμως, ο Ηλιουπολίτικος λαός τάχθηκε υπέρ του αγωνιστή ιερέα και τώρα, όπως μαθαίνουμε  ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, προσπαθεί να το μαζέψει  και  να ανακαλέσει τη μήνυση .
 Οι μόνοι που εξακολουθούν να αντιδρούν είναι η συνεργαζόμενη παράταξη ΄΄ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ΄΄ και ο Αντιδήμαρχος Στασινόπουλος.

Ίδωμεν.... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου