Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Γελάνε στην Ηλιούπολη με τον Ευσταθίου


Με μια γλοιώδη –σαλιαρικη κίνηση να καλέσει σε γεύμα  την σάπια νομενκλατούρα  της Ηλιούπολης, τα λεγόμενα τοπικά ΜΜΕ , ο επι χρόνια Αντιδήμαρχος Τάσος Ευσταθίου,  έδειξε γι άλλη μια φορά, πόσο μικρός γίνεται κανείς,  στην προσπάθεια του να γίνει Δήμαρχος της πόλης μας.
 Η συνάντηση είχε χαρακτήρα να βελτιώσει (γλείψιμο),  τις σχέσεις του με τα ΜΜΕ της πόλης, ώστε ,να έχει μια διαρκή φωνή μέσα από αυτά, όσοι βέβαια, ακόμη τα διαβάζουν, καθώς, όλων η επισκεψιμότητα είναι πενιχρή.
Πάνω από δυο δεκαετίες, ο Ευσταθίου ασχολείται (γι εμάς ανεπιτυχώς με τα κοινά της πόλης. Είναι αυτός που μαζί με τον άλλον ΄΄δεξιο΄΄ Γαβριήλ Αραμπατζή, διέσπασαν την δεξιά παράταξη στην Ηλιούπολη, κατεβαίνοντας με ξεχωριστούς συνδυασμούς σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις  και έτσι, άφησαν τον Β. Βαλασόπουλο, για δυο τετραετίες να αλωνίζει την πόλη ως Δήμαρχος.
 Επιπλέον, έδωσαν την ευκαιρία   στον ΄΄λίγο’’και ασήμαντο,  Γιώργο Χατζηδάκη, να είναι σήμερα δήμαρχος Ηλιούπολης, με δεξί  χέρι του , έναν αριστερό, διεθνιστή, μπαχαλακια τον Αντιδήμαρχο  Απ. Στασινόπουλο.

ΥΣ. Την παλαιότερη ηλεκτρονική εφημερίδα  της πόλης μας  ΄΄ΘΕΣΗ΄΄ της Ηλιούπολης, (μετρά 10 συναπτά έτη παρουσίας –γατάκια- ),στα τοπικά πράγματα  ο πολιτικός σαλιάρης Ευσταθίου, ξέχασε... να την καλέσει.

Ευτυχώς Τάσο , θα χαλούσαμε την υγιεινή διατροφή που κάνουμε!!!









 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου