Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Το αθεϊστικό παρεακι της Ηλιούπολης!!















Το αθεϊστικό αριστερό παρεάκι της πόλης μας, η ομάδα που κυβερνά τον δήμο Ηλιούπολης πάνω απο δέκα χρόνια(τελευταία προστέθηκε στην παρέα και ο ανεπάγγελτος Τσε , αντιδήμαρχος Αποστόλης Στασινόπουλος), το αμούστακο παιδί που  τσεπώνει 1600 ευρώ το μήνα, με όραμα  να κάνει την Ηλιούπολη, Εξάρχεια.
 Αυτοί λοιπόν η παρέα, βάλθηκε και εφόσον πρώτα έχει καθαρίσει- από μπάζα και σκουπίδια  την Ηλιούπολη και όλα ρέουν ευρωπαϊκά, - τα  βάζει τώρα,  με έναν ανήμπορο ιερέα, που ζητά να παραμείνει το εκκλησάκι του προφήτη Ηλία, στους πρόποδες του Υμηττού ως έχει .
Το αμάρτημα του ιερέα, είναι ότι θέλει να κάνει κάποιες εργασίες στο υπάρχον ναό, καθώς τα χρόνια που έχουν περάσει, το καθιστούν ακατάλληλο ακόμη και να το επισκεφτείς κάποιος,  πόσο μάλλον, να γίνονται λειτουργίες όπως είναι και η επιθυμία  του ιερέα.
Όμως , για κακή του τύχη, έπεσε πάνω στην αριστερή άθεοι ομάδα που κυβερνά τον δήμο μας και που βγάζει καντήλες, για οτιδήποτε  έχει να κάνει με Χριστό, εκκλησία, λιβάνι.
 Δυστυχώς,  η εξέλιξη ήταν, ότι  ο  άμοιρος ιερέας τραβολογιόταν στο αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης, καθώς του έκανε μήνυση  ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γ. Χατζηδάκης, και η μαριονέτα του ο Αντιδήμαρχος Α. Στασινόπουλος.
Δήμαρχε,  κάνεις κακές παρέες... Αυτός.., μέχρι και δίαιτα θα σε βάλει να κάνεις!!!


Αλήθεια, ο ψευτο-Παπαφλέσσας της Αγ Μαρίνας Σεραφείμ, που είναι???
 Πάλι, το αμίλητο νερό ....??? Πάλι, να μην ενοχλήσει την παρέα...???
 Μόνο τον Βαλασόπουλο ήξερε να χτυπά.




1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρετε τι λέτε! Κάλουνται όλοι οι Ηλιουπολίτες να δουν από κοντά τις **επισκευές** που θέλει να κάνει ο ανήμπορος!!!! ιερέας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή