Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Μισότρελα λαμόγια!!!

 

 

H  γνώση είναι δύναμη. !! Διαχρονικά αν εξαιρέσει  κανείς την κλασική χρυσή εποχή των Ελλήνων  και της αναγέννησης η ελιτ δεν ήθελε στους υπηκόους της να λαμβάνουν άπλετα την γνώση. Μόνο ελεγχόμενα και με το σταγονόμετρο! Ωστόσο τα τελευταία  χρόνια  άφησαν την κάνουλα τις γνώσης, σε συγκεκριμένους τομείς για να απολαύσουν κάποιοι μεγαλύτερα κέρδη. 

Τώρα, στον μικρόκοσμο της Ηλιούπολης, διαχρονικά οι επικεφαλής των παρατάξεων ήσαν άνθρωποι χωρίς πραγματική γνώση και όραμα γι την
πόλη.

Όλοι οι Δήμαρχοι που πέρασαν  από αυτό το όμορφο προάστιο των Αθηνών, ανεξαιρέτως δεν έκαναν τομές για να αλλάξουν την καθημερινότητα του δημότη !!

Η πόλη εξακολουθεί vα βρωμάει όπως και πριν απο 30 χρόνια!!

 Μάλιστα ο σημερινός δήμαρχος και οι συνακόλουθοι του μαζί με κάποιους μισότρελους γραφικούς (βλέπε τον αμόρφωτο λαμόγιο Σταύρο Μαρίνη του ΄΄ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ΄΄), αλλά και άλλους, να μιλούν πόσο καλά τα κάνει κάθε φορά η νέα διοίκηση. 

 Όλοι αυτοί που  για μια κόκα κόλα και ενα σαντουιτς (ακους... Μαρινη??!!), ευλογούν μέσα απο τις σάπιες σελίδες τους  ανύπαρκτα έργα!!    ΚΑΗΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ!!! 

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου