Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

O αριστεροάπλυτος πρόεδρος των γονέων Ηλιούπολης!!!


 Ο ενθομηδενιστής πρόεδρος της ένωσης γονέων Ηλιούπολης, ο αριστεροάπλυτος Μιχάλης Τασούλας, τα έχει βάλει με τον ιερέα της Αγ Μαρίνης Σεραφείμ!!!

Κάθε ποστ που ανεβάζει για τον πάτερ Σεραφείμ, είναι ένας λίβελος, ένα αίσχος, ένα διαρκές υπονοούμενο,  για την προσωπικότητα του ιερέα!!

 Ωστόσο, κατ την γνώμη μας   ο Σεραφείμ κάνει έργο στην ενορία της αγίας Μαρινής και αυτό είναι ολοφάνερο στην συνοικία.  Εμείς με τον εν λόγω ιερέα έχουμε διαφωνήσει στο παρελθόν σε επίπεδο πολιτικό και όχι κοινωνικό, καθώς, κρίνουμε ο,τι η παπάς είσαι η ζευγάς είσαι, δεν μπορείς να είσαι και τα δυο!!

 Όταν  μάλιστα αποδεδειγμένα αγαπάς τον Χριστό και την πατρίδα, δεν μπορείς να στηρίζεις αντιδημάρχους όπως είναι ο Απ. Στασινόπουλος, που βγάζει καντήλες όταν βλέπει ελληνική σημαία και ακούει τον εθνικό ύμνο!!!

 Παπα-Σεραφείμ  εδώ είσαι... λάθος!!!

Στηρίζεις και επιβάλεις ανθρώπους στην Ηλιούπολη  που δεν έχουν καμία σχέση  με αυτά που πιστεύεις!!!! Γιατί το κάνεις ????

 Επιπλέον ο γείτονας σου ο ψευτοδημοσιογραφίσκος και φίλο σου, το όνειδος της Ηλιούπολης, ο σπιούνος,  ο αυτιστικός, συκοφάντης και ψεύτης  Σταύρος Μαρίνης  πρέπει να τον μαζέψεις... σε εκθέτει.

Εμείς θα είμαστε στα όσα αρνητικά που κάνεις΄΄ απέναντι σου καισε ολα τα  θετικά δίπλα σου,  διότι  πιστεύουμε ακράδαντα στην ρήση που λέει  ΄΄δείξε μου  τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι΄΄!!

 Οι φίλοι μας Παπά, καθρεφτίζουν τον εαυτό μας!!!!

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου