Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Ακόμη κι αν δεν υπήρχε ο Μαρίνης στην Ηλιούπολη θα έπρεπε να τον είχαμε εφεύρει για να... γελάμε!!

 

 

Είναι γνωστό ότι ο ψυχάκιας Σταυρος Μαρίνης (παίρνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή)   έχει τσακωθεί με την αλήθεια αλλά και με όλο τον κόσμο της πόλης μας.

 Αναφέρουμε μερικά μόνο  ονόματα για να μη λέει ο σάπιος Μαρίνης  ότι μιλάμε στον αέρα.


Τον Μωραΐτη( με αυτόν το έχει.. τερματίσει), επίσης οι Ευσταθίου, Κανδήλας, Παπαδόπουλος, Τσακογιάννη, Τασούλας, Τσατσούλη, Μανώλη,   Διαμαντή, Σταματόπουλο, Πετράκης, Δήμου  και παρά πολλοί ακόμη  συνδημότες μας,  που ασχολούνται με τα κοινά της πόλης μας, έχουν μπει στην αργυρώνητη γραφίδα του.


 Ο εμμονικός με το ψέμα και την συκοφαντία Σταύρος Μαρίνης, που διατηρεί μια σάπια  τοπική σελίδα που τη θεωρεί μάλιστα  πρώτη σε αναγνωσιμότητα στην Ηλιούπολη, αν και  δεν μας λέει  ότι τα θέματα της σελίδας του,  δεν αφορούν  μόνο  την πόλη,  αλλά γενικά θέματα,  σε ποσοστό μάλιστα πάνω από 70% .

 

 Άρα η λογικη λεει οτι  την σάπια σελίδα του  θα πρέπει να την συγκρίνει ο σάπιος  Μαρίνης,  με σελίδες της Αττικής και όχι της Ηλιούπολης.  

Επιπροσθέτως  τα κείμενα του, πέρα από συκοφαντίες και ύβρεις,  έχουν μια  ασυνάρτητη δομή ,δεν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος. ένας αχταρμάς ιδεών με  καθόλου συνοχή και επιπλέον, έλλειψη  κριτικής ανάλυσης όπου και  τα κάνουν αδιάφορα προς ανάγνωση. 

Του συνιστούμε λοιπόν,  αν και δεν είμαστε δημοσιογράφοι, ότι πρέπει να βάζει ένα  αριθμητικό όριο στις λέξεις που γράφει - όπως και στις ύβρεις του- για να μπορεί ο αναγνώστης όσοι βέβαια  του απέμειναν,  να μην βαριέται και να τα διαβάζει μέχρι τέλος.


  Ακόμη και έτσι όμως, ο γερμανοτσολιάς Μαρίνης,  λάτρης των μνημονίων, της Μέρκελ,  άεργος (ζει με επιδόματα),  κάνει ένα καλό σε όλους εκείνους που καθημερινά υβρίζει στην πόλη

Όλοι τους,  μα όλοι τους,  κατά την γνώμη μας, θα είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο εφόσον το επιθυμούν   αφού  ο Ηλιουπολίτικος λαός αντιδρά στον πόλεμο που έχει ανοίξει και θα τους ψηφίσει μαζικά .


Εκείνος, που  δυστυχώς δεν θα είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ενώ είναι πρώτος στην λίστα των ύβρεων του Μαρίνη, είναι ο επικ της ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δημήτρης Μωραΐτης, καθώς έχει δηλώσει από το 2015, ''ότι έτσι  όπως είναι τα δημοτικά πράγματα και πρόσωπα στην Ηλιούπολη δεν  ενδιαφέρεται΄΄. 

 

Εμείς του λέμε του κ. Μωραΐτη (δεν ασχολείται πια με τα κοινά), να το ξανασκεφτεί.  Ο αήθης πόλεμος που εξακολουθεί να του κάνει ο Μαρίνης,  του δίνουν  έχτρα μπόνους και μεγάλες πιθανότητες να είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Ηλιούπολης, αφού η αναγνωρισημότητά του έχει φτάσει στα ύψη και τον καθιστούν φαβορί !!!

Άλλωστε  και εκείνοι οι συμπολίτες μας  που δεν  γνώριζαν  τον κ. Μωραΐτη  τώρα τον έμαθαν.!


Ρε Μαρίνη, μπας τελικά σε πληρώνει ο Μωραΐτης να τον βρίζεις  και να τον συκοφαντείς,  ώστε να παίρνει  αναγνωρισιμότητα ???? Μας βάζεις σε σκέψεις!


 Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η έμμονή??!!!




   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου