Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Ψεύτης και Υποκριτής . Γι αλλη μια φορά τον ξεβρακώνουμε!!


 

Όσες πλάτες κι αν του κάνει ο αποτυχημένος ως δήμαρχος, αλλά καλό παιδί κατ την γνώμη μας Γιάννης Αναγνώστου, η αλήθεια πάντα έστω και αργοπορημένα θα λάμψει  Έπειτα απο το δημοσίευμα μας πως ο Σταύρος Μαρίνης ο   αμόρφωτος ψυχάκιας (παίρνει ισχυρή αγωγή φαρμάκων) δούλευε για τον Γιάννη Αναγνώστου τα έτη 2005-2006 ο πρωην δήμαρχος καλείτε να απαντήσει.

 Ο πραγματικά  αμόρφωτος Μαρίνης, δημοσιογράφος (χωρίς πτυχίο ΑΕΙ-προσκομίζει ενα ιδιωτικο ΙΕΚ τις πλάκας-) και  που τάχα μου... πολεμά τον μαύρο και κόκκινο φασισμό στην Ηλιούπολη. Αλήθεια ο φασισμός τον ξέρει???

 Ο γερμανοτσολιάς Σταυράκης μνημονιακός φιλελέ,    με μότο οι  ΄΄Γερμανοί είναι φίλοι μας,  θέλουν το καλό μας΄...΄!!! έχει γίνει το ρεζίλεμα της Ηλιούπολης.!!  Μαρίνη, αν όλοι στην Ηλιούπολη δεξιοί –αριστεροί και οι πρωην ερωμένες σου  σε βρίζουν... κάτι  προφανώς δεν κάνεις καλά.... 

Σου έχουν μείνει βέβαια,  υποστηριχτές οπως  ο αναρχοαριστερός Στασινόπουλος,  ο ψευτοπαπαφλέσας Σεραφείμ και ο αποτυχημένος πρώην δήμαρχος  Αναγνώστου .

Να τους χαίρεσαι Σταυράκη,  θα πας μπροστά... ειδικά, με τον  αναρχοαριστερό Στασινόπουλο !!

Ρωτάμε για άλλη μια φορά τον Γιάννη Αναγνώστου, βρε άνθρωπε τον είχες μυστικοσύμβουλο τα έτη 2005-2006, δηλαδή, στον προεκλογικό αγώνα που έδινες για την δημαρχεία της Ηλιούπολης,

 Ναι η Οχι????

Ήρεμα... ρωτάμε   Γιάννη??!!!

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου