Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Πρόταση βόμβα από Μωραΐτη!!

 


Τις τελευταίες ημέρες σε σελίδες η ακόμη και στα προφίλ δημοτών του Δήμου Ηλιούπολης, αναρτώνται  εικόνες από την πράγματι  άθλια κατάσταση που επικρατεί στο δήμο μας σε  θέματα καθαριότητας. 

Είναι αλήθεια ότι η Ηλιούπολη είναι διαχρονικά από τις πιο βρώμικες πόλεις της Αττικής. 

Οι συνδικαλιστές του δήμου έχουν την νοοτροπία που έχουν όλοι η σχεδόν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και  δεν αποτελούν εξαίρεση. Ωστόσο είναι αλήθεια οτι οι υπάλληλοι της  καθαριότητας ,δεν είναι πολλοί στην πόλη μας  περί των 35 ατόμων, για να καθαρίσουν μια μεγάλη ομολογουμένως πόλη. 

Αυτή την περίοδο μάλιστα  ο δήμος Ηλιουπολης, προχωρά σε προσλήψεις συμβασιούχων (8 μήνα), για να λύσει το πρόβλημα. Ο πρώην αποτυχημένος αντιδήμαρχος,  (δεν εξελέγη,)  ο   Αγγ. Δημητρόπουλος, και ο  δημοσιογραφίσκος της πλάκας Σταύρος  Μαρίνης   μιλούν και δείχνουν στα προφίλ τους, εικόνες απο την βρώμικη πόλη μας!! Ο  Μαρίνης μαλιστα, μέχρι πρότινος οπαδός του Χατζηδάκη, σήμερα πολέμιος του, καθώς δεν πήρε το γραφείο τύπου του Δήμου ως ανέμενε,  παρά τις πιέσεις που δεχόταν ο Δήμαρχος  και από τον ψευτο -Παπαφλέσσα της Αγ Μαρίνας Σεραφείμ.

Ωστόσο, όλοι αυτοί  ξεχνούν ότι ο σημερινός αντιδήμαρχος καθαριότητας είναι ο Γιάννης Αντζίνας. Ο αποστάτης δημοτικός σύμβουλος που επί θητείας Βαλασοπουλου ήταν   και πάλι αντιδήμαρχος καθαριότητας!!!!. 

Δηλαδή ο αποτυχημένος Γ. Αντζίνας, είναι και πάλι ο σημερινός  αντιδήμαρχος καθαριότητας επι δημαρχίας Χατζηδάκη με τα γνωστά αποτελέσματα!!!. 

 Εδώ πράγματι γελάνε και οι κάδοι!!!

Τώρα, διαβάστε μια πρόταση που είχε κάνει ο επικ της ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δημήτριος Μωραΐτης από το μακρινό 2013, που εάν την είχαν εφαρμόσει  οι εκάστοτε φωστήρες της δημοτικής αρχής θα είχαμε μια καθαρή πόλη!!!

 

 

 ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για την Ηλιούπολη

Δ. Μωραίτης


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου