Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Τώρα του φταίει και ο Αραμπατζής!!!

 


Κάτι λιγότερο από 9 μήνες θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές και ο Δήμος Ηλιούπολης γι άλλη μια φορά μαστίζεται από παλαιούς και νέους υποψήφιους Δημάρχους.

 Μια κουστωδία ανδρών πλην, μιας γυναίκας(ΚΚΕ), θα αναζητησει την ψήφο μας για να μην κάνει απολύτως τίποτε(μόνο ευχολόγια), όσο η Ηλιούπολη θα ζέχνει από δυσοσμία και μιζέρια. 

Από ότι φαίνεται, ο μόνος που θα μπορούσε να πάει την πόλη μας ένα βήμα παρακάτω και να την ξεκολλήσει από την στασιμότητα, ήταν κατά την γνώμη μας ο επικ της΄΄ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ’’ Δημήτριος Μωραΐτης, αλλά προφανώς, κατάλαβε,(δεν θα είναι υποψήφιος), ό,τι οι σάπιοι μηχανισμοί τις πόλης ,( καμιά εκατοστοί βρωμεροί νοματαίοι, από όλα τα κόμματα), διαβάλλουν  υγιείς  δυνάμεις που αναδύονται  κατά καιρούς σε αυτήν την πόλη.

  Aχυράνθρωποςαυτής της βρωμερής νομενκλατούρας, είναι ο Σταύρος Μαρίνης, της σάπιας σελίδας Ηλιούπολη χωρίς όρια΄΄. 

Βέβαια, πίσω από αυτόν, βρίσκονται μια ολιγομελή παρέα από ανθρώπους που στο παρελθόν  διετέλεσαν παράγοντες της πόλης και επειδή δεν προσφέραν έργο, απεναντίας, τα οικονομικά σκάνδαλα που υπήρξαν κατά τη θητεία τους είναι πολλά,(ακόμη τραβιόνται στην δικαιοσύνη) αλλά, επειδή στην Ελλάδα βρισκόμαστε,  οι αναβολές δίνουν και παίρνουν, επιδιώκοντας την τελική παραγραφή τους. 

Λοιπόν, ο βρωμερός Μαρίνης, έχει πάρει εντολή να αποδόμησει τον υποψήφιο Δήμαρχο Γαβριήλ Αραμπατζή και έτσι, γράφει ανυπόστατα δημοσιεύματα(όπως έκανε παλαιότερά  και με τον κ Μωραΐτη), ώστε, ο Αραμπατζής να χάσει όποια  δυναμική  έχει στον δρόμο προς τις εκλογές.

 Εμείς, θα παρακολουθούμε τον βρωμερό  Μαρίνη και όπου κρίνουμε, θα επεμβαίνουμε για να μαθαίνετε την πραγματικότητα και όχι, τις εγκάθετες ασυναρτησίες, ενός λαμόγιου που γράφει κατόπιν εντολών!!!

Επίσης, θα παρακολουθούμε και ολους εκείνους, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, (ευτυχώς δεν είναι πολλοί), που πληρώνοντας τον Μαρίνη, προσδοκούν ο,τι θα  έχουν απήχηση στους δημότες ώστε, να τους ψηφίσουν. 

Δεν ήξεραν... δεν ρώταγαν???!!!!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου