Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Ενοχλήθηκε το λαμόγιο !!!

 

 

Η ευταξία, η ευγένεια το ήθος και η κομψότητα από τους τρεις υπέροχους Έλληνες πρίγκηπες  , ενόχλησε  τους ψυχανωμαλους  της Ηλιούπολης, (βλέπε Σταύρο Μαρίνη- Ηλιούπολη χωρίς Όρια-}, και συν αυτό,-παρόλο που, ο κολλητός του ο πρώην Δήμαρχος Γ . Αναγνώστου, προσκύνησε την σορό του αποθανόντος τέως Βασιλιά ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-!!

Ο ψυχανωμαλος Σ. Μαρίνης, ο βόθρος της Ηλιούπολης, μαζεύει τα σάπια σύνεργα του και ετοιμάζεται να θάψει κόσμο και κοσμακι, εν όψη των δημοτικών εκλογών του Οκτωμβρίου.

 Το μόνο που παίζει από την σελίδα του  μέχρι να ξανατσακωθούν  βέβαια, είναι τον Τάσο Ευσταθίου και τον συνδυασμό του και κανο δυο ακόμη δημοτικούς συμβούλους που θέλουν κα κατέβουν. 

Όλους τους άλλους, θα τους θάψει άμεσα η έμμεσα,  με ψέματα ,λίβελλους, ύβρεις και ανυπόστατα δημοσιεύματα από την σάπια σελίδα του, όπως έκανε με τον επικ της ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δ. Μωραΐτη, τα προηγούμενα χρόνια. 

Να ξέρει  το λαμόγιο   ο Μαρίνης,  τώρα που ο Μωραΐτης δεν θα είναι υποψήφιος, έχουμε την ελευθέρα να σε πετσοκόψουμε ανόητε, μισότρελέ , λαμόγιο της μιας κόκα κόλλας και ενός μισοφαγωμένου σάντουιτς.

 Μέχρι εκεί είναι η αμοιβή σου βρωμερέ Μαρίνη.

 Πλύσου και καμιά φορά και φτιάξε και τα δόντια σου γιατί είναι τόσο  σάπια, όπως και η σελίδα σου.

Υ.Σ. Να ξέρουν , ΟΣΟΙ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Μαρίνη, θα μπουν στο μικροσκόπιο μας  για τυχόν έκνομες ενέργειες!!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου