Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Eνα μεγάλο.... κρεβάτι η Ηλιούπολη!!!


 
Η πολιτική ζωή της πόλης μας έχει γίνει ένα ΄΄μεγάλο΄΄ κρεβάτι από ξεγάνωτους εραστές, ξεμωραμένες γεροντοκόρες, μοιχούς συζύγους, χοντρούληδες γκέι, αρρωστημένους ψυχανώμαλους και τοπικούς  ψευτο –δημοσιογράφους, που παριστάνουν τους  αδέκαστους εισαγγελείς ενώ τα παίρνουν κανονικά... με απευθείας αναθέσεις!!!
 Ανέκαθεν, οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα δημοτικά πράγματα   και τους ψηφίζουμε επι χρόνια  για να προάγουν το καλό της πόλης,  από την μεταπολίτευση και ένθεν, περισσότερο τους ενδιέφερε να εξαργυρώσουν την εξουσία τους, ερωτικά πάνω   σε ανυπεράσπιστες δημοτικους υπάλληλους η  τετραμηνίτες κοπελίτσες του Δήμου,  που ψάχνουν απεγνωσμένα το μεροκαματο. 
Ονόματα για την ώρα δεν θα πούμε, αλλά, αν μας πιέσουν να ξέρουν οτι θα βγάλουμε στην φόρα τα ανομήματα τους  και θα γελάσει έτσι  ο κάθε πικραμένος.

 Αυτά δυστυχώς  έβλεπε και  σιχάθηκε, ο μόνος έντιμος-ικανός  υποψήφιος που πέρασε ποτέ από την πόλη μας,  ο επικεφαλής της ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ κ. Δημήτριος Μωραΐτης , όπου θα μπορούσε να πάει την Ηλιούπολη ένα level παραπάνω, καθώς είχε προαναγγείλει   καθολική κάθαρση σε όλα!! 
  
Δυστυχώς, ο κ. Μωραΐτης, βλεποντας ολα αυτα,  εγκατέλειψε την σάπια Δανιμαρκιά  και ζει πια στο εξωτερικό.
 Ομως, 20 και πλεον  χρόνια συνεχιζουν  τα ίδια πρόσωπα να διοικουν την Ηλιουπολη, μαζι με τα τσιρακια τους ,  και μάλιστα   το παίζουν και  κοκόρια...  βγάζοντας  γούστα και απωθημένα!!
 
 
 


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου