Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Πρόταση- ανακούφισης από Δ. Μωραΐτη


Με μια ακόμη πρόταση ο επικ της «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για την Ηλιούπολη»  Δημήτριος Μωραΐτης, «ξεγυμνώνει» για άλλη μια φορά την δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γ. Χατζηδάκη, αλλά και την αντιπολίτευση καθώς αλλού τυρβάζουν .
Ο κ. Μωραΐτης με δήλωση
του στοχοπιοιεί Δήμαρχο και αντιδημάρχους, για έλλειψη πρωτοβουλιών εν μέσω πανδημίας, ώστε να ανακουφιστούν  όσον το δυνατόν περισσότερο  πληττόμενες ομάδες συμπολιτών μας,  όπως και καταστηματάρχες  της πόλης μας που έκλεισαν τα μαγαζιά τους .

 Ενώ αντίθετα συνεχίζει ο Δ. Μωραΐτης, ''αυτοί η «κουστωδία» περιφερόμενων λαϊκιστών,  είναι εξαιρετικά γαλαντόμοι όπως  για παράδειγμα, για  την συντήρηση  επίπλωσης του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης αξίας 13.500 ευρώ  (με κωδ προϋπολογισμού (156265),  με απευθείας ανάθεση μάλιστα!!''


 Ο Δ. Μωραΐτης προτείνει να δοθεί άμεσα εως και 5 εκατ ευρώ(ανάλογα με τα οικονομικά, από τον ετήσιο προϋπολογισμό(50 εκατ είναι ο ετήσιος προϋπολογισμός του Δήμου Ηλιούπολης), σε τουλάχιστον  15.000  εργασιακά ενεργούς δημότες μέχρι πρότινος,  (σε σύνολο  56.000 δημοτών ),  που έμειναν χωρίς δουλειά όλο αυτό τον διάστημα.
 
 
 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου