Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

H ΄΄φιλιππινέζα΄΄ του Σεφτελή τώρα και του Δημάρχου!!!


Η γνωστή  ΄΄φιλιππινέζα ΄΄ μέχρι πρότινος του αποστάτη Κώστα Σεφτελή Άγγελος Δημητρόπουλος, ( έβγαινε δημοτικός σύμβουλος με διπλοσταυριά στις πλάτες του Σεφτελή), έχει γίνει ο πιο πιστός συνεργάτης του Δημάρχου Ηλιούπολης, έπειτα από την ρήξη Βαλασόπουλου –Σεφτελή με τον τελευταίο να αποχωρεί από την παράταξη του δημάρχου. 
Ο  κ. Δημητρόπουλος, δεν έχει ούτε ένα ιδιωτικό ένσημο, καθώς, δουλεύει στην επιχείρηση του μπαμπά του, όπου διατηρεί μαγαζί με κοσμήματα,  ενώ έχει σπουδάσει εντελώς διαφορετικά πράγματα. 
Ποιος σοβαρός επιχειρηματίας θα έπαιρνε στην δούλεψη του ένα τοπικό  κομισάριο του Πασοκ αναμιγμένο σε  φοιτητικές παρατάξεις(ΠΑΣΠ),  και ορφανό των Ραγκούση, Μόσιαλου και Νταλάρα???!!!
 Βέβαια ,ο Δημητρόπουλος ως μέρος του σάπιου τοπικού συστήματος τα τελευταία χρόνια, εισπράττει από τον δήμο μερικές εκατοντάδες ευρώ μηνιαίως, καθώς, διατηρεί έμμισθες δημοτικές θέσεις στο Δήμο Ηλιούπολης, ως Αντιδήμαρχος παλαιοτέρα  η ως σύμβουλος σήμερα  του δημάρχου.
 Ο Δημητρόπουλος΄, είναι ένας υποψήφιος που θα πρέπει κατά την γνώμη μας να μαυριστεί στις επόμενες εκλογές, γιατί θυμίζει το παλαιοκομματικό και μυρίζει  ναφθαλίνη.
Εμείς, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βγει διότι, δεν έχει πια τις πλάτες του Σεφτελή, αλλά και όταν τις είχε, έβγαινε στις τελευταίες εκλόγιμες θέσεις. 
Άρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα γι αυτόν.


ΥΣ. Κύριε Δημητροπουλε, στο παρελθόν έχετε υβρίσει,  απειλήσει ,λογοκρίνει και μπλογκάρει, τοπικά σαιτ γιατί δεν σας άρεσαν αυτά που έγραφαν . 
Εμείς, είμαστε ανοικτοί σε αγωγές και μηνύσεις καθώς, έχουμε ονοματεπώνυμο. Σας περιμένουμε!!

Θ.Η

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου