Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Συνεργοί Ηλιούπολης τι έγινε η μήνυση που κάνατε???



Τον τελευταίο καιρό στην Ηλιούπολη  φυσά άνεμος αγωγών , μηνύσεων, και απειλών.
Θέλουν να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή της πόλης,  να φοβίσουν τον κόσμο, αυτοί που για παραπάνω από 20 χρόνια με τον έναν η άλλο τρόπο,  διαφεντεύουν της ζωές μας προς το χειρότερο!. 
 Δεν θέλουν την διαφορετική άποψη, δεν την αντέχουν, είναι πέρα από την λογική τους. 
Οι ΄΄σάπιοι΄΄ τοπικοί δημοτικοί συνδυασμοί, που ζητούν την ψήφος σου Ηλιουπολίτη,  απειλούν θεούς και δαίμονες  για όσους τους  καταμαρτυρούν αλήθειες.

 Πρώτος των χορό των μηνύσεων, ξεκίνησε ο επικ της αριστερής ομάδας ΄΄ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ΄΄, Αποστόλης Στασινόπουλος. (φωτο)
Ο κ. Στασινόπουλος, έκανε μήνυση κατά άγνωστων(ακόμα δεν μας έχουν ενημερώσει για την εξέλιξη της μηνύσεως –πολλοί πιστεύουν οτι ήταν ένα προεκλογικό sow για προβολή του συνδυασμού του -  καθώς θεώρησε οτι το τοπικό blog ΄΄Εμείς θα τα λέμε΄΄ προσέβαλε η και απείλησε αυτόν και τον συνδυασμό του. 
Μάλιστα όπως ακούγεται  η ομάδα των ΄΄ΣΥΝΕΡΓΩΝ Ηλιούπολης΄΄ ήταν αυτοί που  μπλόκαραν  ομαδικά το συγκεκριμένο blog και ο server του έπεσε στο διαδυκτιο, όπου και σταμάτησε η λειτουργία του.
Έτσι αντιλαμβάνονται οι  αριστεροί ΄΄ΣΥΝΕΡΓΟΙ΄΄, (πολλοί θεωρούν οτι έδρα τους έχουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης), την πολυφωνία και την ελευθεροτυπία στην πόλη.
 Επίσης, ο στενός συνεργάτης του κ Στασινόπουλου, Παναγιώτης Δριμηλής, έβρισε και ειρωνεύτηκε χυδαία ,  μέσα από τα social  τον επικεφαλής  της ΄΄ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ΄΄  Δημήτριο Μωραΐτη.
Ωστόσο, προς τιμή του  ο κ. Μωραΐτης δεν προχώρησε σε νομική διαδικασία εναντίον τους.
 Σε συνέχεια της τακτικής των μηνύσεων, ο πρώην Αντιδήμαρχος της παράταξης του δημάρχου Ηλιούπολης,  Αγγ. Δημητροπουλος, απείλησε με μηνύσεις την εφημερίδα μας, διότι, γράψαμε αλήθειες που δεν του άρεσαν.

 Δυστυχώς, οι σημερινοί δημοτικοί μας άρχοντες στην πλειοψηφία τους αντιλαμβάνονται ότι η Ηλιούπολη είναι το  τσιφλίκι τους και ότι τους αντιστέκεται και είναι ξένο προς αυτούς, προσπαθούν να το φιμώσουν. 
Έχουμε ξαναγράψει, ότι σε αυτές τις δημοτικές εκλογές δεν υπάρχει δημοτικός συνδυασμός, που μπορεί να βγάλει από την μιζέρια και το τέλμα την πόλη. Μπορεί, να υπάρχουν σε όλους τους συνδυασμούς  αξιόλογοι άνθρωποι, αλλά είτε δεν θα βγουν, είτε ακόμη και να βγουν είναι ανήμποροι να κάνουν το οτιδήποτε, καθώς  οι επικεφαλής είναι πάντα αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις.

 Πιστεύουμε ότι μια ισχυρή αποχή  στις προσεχείς εκλογές θα  ταρακουνούσε το σάπιο δημοτικό μας σύστημα και αυτό ίσως να ήταν η αρχή δημιουργικών εξελίξεων για την πόλη μας.
 Ίδωμεν 



Θ.Η





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου