Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Κερδισμένοι στην Ηλιούπολη Πουπάκης- Μωραΐτης!!!


Στο Δήμο Ηλιούπολης όλες οι παρατάξεις που συμμετείχαν στις εκλογές της 26 Μάιου ηττήθηκαν !! Αυτό λένε οι απόλυτοι αριθμοί. Στο 66% ψηφισάντων  ο νυν Δήμαρχος Β. Βαλασόπουλος πήρε το 20.66% και ο δεύτερος κατά σειρά, κ. Χατζηδάκης πήρε το 10.66%!!!
Όσο για τους υπόλοιπους  βάλτε κάτω με βάση το 66% των δημοτών που ψηφίσαν και δείτε τι τελικά  πήραν.
Αφαιρέστε τώρα,  από την σκέψη σας. τους πρωτοεμφανιζόμενους όπως, οι ΣΥΝΕΡΓΟΙ, κ η Μαχόμενη Ηλιούπολη, που με 800 και 700 περίπου ψήφους αντίστοιχα έβγαλαν δημοτικό σύμβουλο!!!
 Αυτά δυστυχώς,  κάνει η απλή αναλογική????
Όταν έχεις 42 υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους ως συνδυασμός και παίρνεις 800 συνολικά ψήφους σε περίπου  25.000 ενεργούς ψηφοφόρους δεν το λες επιτυχία!!!!!!. Η οικογένειες τους να ψηφίσαν και οι φίλοι τους,   και κάτι γραφικοί(που πάνε πάντα  με τα μικρά  κόμματα), μαζεύεις 700 και 800 ψήφους τουλάχιστον!!. Επιτυχία όμως δεν το λες και δεν  είναι και ούτε, προοπτική μπορεί να  υπάρξει!!

Γι αυτό λέμε οτι το 34% που απομένει και περίπου ένα 6% άκυρα- λευκά σύνολο (μπακαλίστικα τα λέμε), το 40% δεν θα  εκπροσωπηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο . Θεωρούμε λοιπόν  πως ο Κώστας Πουπάκης που εάν η ΝΔ είχε δώσει το χρίσμα  θα ήταν σίγουρα στο δεύτερο γύρο. Δεύτερος, θα ήταν (πάντα κατά την δική μας γνώμη ),ο Δημήτριος Μωραΐτης εάν και αυτός, κατέβαινε.
Αν όλα αυτά συνέβαιναν, την Κυριακή, θα είχαμε να επιλέξουμε  στον δεύτερο γύρο  ανάμεσα σε Πουπακη και Μωραΐτη!!
 Και οι δυο φρέσκα πρόσωπα στην Ηλιούπολη και πετυχημένα. 
Δυστυχώς όμως, με τα αν, δεν γράφετε η Ιστορία της πόλης και αυτήν την Κυριακή, θα επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο φθαρτούς,  παλαιοκομματικούς πολιτικούς χωρίς σημαντικό έργο στην πόλη μας παρόλο που την κυβέρνησαν για σχεδόν οχτώ χρόνια
 Ο μεν Βαλασόπουλος, παλιά καραβάνα στα πολιτικά πράγματα  δυο φορές δήμαρχος Ηλιούπολης και μια Αντιδήμαρχος επι Γεωργάκη, μας ζητά ξανά την ψήφο μας.
Ο δε Χατζηδάκης, παλιά καραβάνα και αυτός στο φοιτητικό κίνημα με την ΠΑΣΠ, δεξί χέρι του Βαλασόπουλου και μόνιμος Αντιδήμαρχος της Ηλιούπολης επί σχεδόν 8 χρόνια ζητά κι αυτός την ψήφο μας!!!
Μάλιστα, ο Χατζηδάκης θυμήθηκε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, οτι θέλει να γίνει Καίσαρας, στην θέση του Καίσαρα και  οτι ο Βαλασόπουλος, τα κάνει όλα λάθος και έτσι, πήρε την παλαιοκομματική κουστωδία του Σεφτελή, Αντζινα, Βιδαλη, και ανεξαρτοποιηθηκαν ,κάνοντας δημοτικό συνδυασμό για να μας σώσουν όλοι μαζί , καθώς, δεν πρόλαβαν επι οχτώ χρόνια (από έμμισθες θέσεις όλοι τους), να μας σώσουν!!!!.
Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ είναι, χωρίς να πολυσκοτιζόμαστε με τις εμφύλιες συρράξεις τους και τις ίντριγκες τους,  τα πισώπλατα μαχαιρώματα, ένθεν, κείθεν, ότι, σε αυτήν την χρονική συγκυρία, ο Βαλασόπουλος είναι ανάμεσα στους δυο , η καλύτερη δυνατή  λύση.
Γι έναν ...μοναδικό λόγο. 

΄΄Να φοβάσαι τον πολιτικά πεινασμένο, γιατί αυτός κάνει και τα περισσότερα λάθη΄΄










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου