Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Τα απανωτά λάθη των ΄΄ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ΄΄!!!












Πάνε δυο μήνες  σχεδόν, που ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΄΄ΣΥΝΕΡΓΟΙ  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ΄΄ υποψήφιος Δήμαρχος Αποσ. Στασινόπουλος, προέβη σε μήνυση κατά αγνώστων στο Α.Τ Ηλιούπολης, ισχυριζόμενος, ότι δέχτηκε υβριστικά και απειλητικά  μηνύματα στην σελίδα που διατηρεί στο FB.
 Η κίνηση αυτή, δείχνει σαφέστατα  το τοπικό blogs ΄΄ Εμείς θα τα λεμε΄΄ με διαχειριστή κάποιον Αλέξανδρο Παπαζόγλου,(προφανώς ψευδώνυμο) καθώς, υπάρχει εκατέρωθεν διαμάχη .
 Μάλιστα, είδαμε και ανακοίνωση των ΄΄Συνεργών ΄΄ όπου και αναφέρει  τους λόγους της μηνύσεως.
Εδώ, πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ΄΄ΣΥΝΕΡΓΟΙ΄΄ και ο Αποστόλης Στασινόπουλος, δεν έδωσαν την μηνυτήριο αναφορά στην δημοσιότητα ώστε, να δούμε ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της πράξης.
 Επίσης, προσέξαμε ότι  το blogs΄΄Εμείς θα τα λεμε΄΄  δεν υφίσταται πλέον στο διαδίκτυο, όπως και η σελίδα του στο FB.
Δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν.
 Oi  πολλαπλές αναφορές στην gougle έριξαν τη σελίδα, η οι διαχειριστές του blogs, κατέβασαν τη σελίδα.
 Το πιθανότερο είναι η πρώτη εκδοχή, καθώς, το blogs είναι το παλαιότερο και πρώτο σε αναγνωσιμότητα στην Ηλιούπολη και μετρά πάνω από 8 χρόνια συνεχούς ύπαρξης.

Η γνώμη μας είναι, ότι σε αυτή την περίπτωση οι ΄΄ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ΄΄ (που κινούνται στο χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς), κάνουν λάθος!!
 Δεν θα έπρεπε  να ποινικοποιήσουν  με μηνύσεις την ελευθερία της γνώμης και την ελευθεροτυπία των τοπικών ΜΜΕ.
Ακόμη κι αν θίγονται, με τις δημοσιεύσεις,  θα έπρεπε να αντικρούσουν με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με μηνύσεις και ύβρεις.

  Αλίμονο,- αν τελικώς μπουν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας- σε κάθε μη αρεστή  απόφαση η αντίλογο, να απειλούν με μηνύσεις.

  Δυστυχώς όμως, οι ΄΄ΣΥΝΕΡΓΟΙ΄΄ δεν έμειναν εκεί.

 Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και στενός συνεργάτης του κ. Στασινόπουλου,  Παναγιώτης Δριμηλής, ενέπλεξε με χυδαίους χαρακτηρισμούς και ύβρεις  τον επικ, της ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ κ. Δημήτριο Μωραΐτη, ότι έχει σχέση με το εν λόγω blogs.

 Μάλιστα, ο κ Μωραΐτης για πρώτη φορά έβγαλε σχετική ανακοίνωση για τις ύβρεις που δέχτηκε από τους΄΄ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ΄΄ μέσα από τα social, ωστόσο , ανέφερε ορθώς,  πως δεν θα κάνει μηνύσεις και όλοι, θα κριθούν από το πολιτικό λόγο και πρόγραμμα΄΄.

Οι ΄΄ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ΄΄ έπειτα  από αυτά τα γεγονότα θεωρούμε, ότι δύσκολα θα μπουν στο δημοτικό συμβούλιο αν και, η απλή αναλογική ευνοεί  τα μικρά κόμματα.








  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου