Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ανυπόστατος ''κύριος έκδοτης!!'' Γελάνε και τα μελάνια μαζί του!!

 

 Έχει ξεκινήσει μια αντιπαράθεση ανάμεσα στον σαλεμένο –ψυχάκια συκοφάντη γιαλαντζί δημοσιογράφο του ΄΄Ηλιούπολη χωρίς Όρια΄΄ Σταύρου Μαρίνη και του αριστερού άπλυτου, επίσης ψεύτη και συκοφάντη, -ποιος δεν θυμάται τις ύβρεις πεζοδρομίου που εκστόμιζε ο αναιδέστατος Καραμαγκάλης, στον συνδυασμό ΄΄ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για την Ηλιούπολη και προσωπικά στον επικ. Δημήτριο Μωραΐτη, -ψευτοδημοσιογράφου Κώστα Καραμαγκάλη, του ilioupolinews. 

 Η διένεξη αφορά για το ποιος εκπροσωπεί μέσα από της σάπιες σελίδες τους, την δεξιά και την αριστερά στην Ηλιούπολη. Κοίτα,- πως τα φέρνει η ζωή, που για πρώτη φορά θα συμφωνήσουμε με τον σαλεμένο Μαρίνη-???!!!! 

 ''Κύριε'',(τέλος πάντων )... Καραμαγκάλη, δυστυχώς, εκπροσωπείτε εσείς και η παρέας σας όπως ο Δήμαρχος Κ. Χατζηδάκης, Α. Στασινόπουλος, Κ.Σεφτέλης(αντιδήμαρχοι), Μ.Τασούλας, Π.Τότσικας Α. Δημητρόπουλος(που είναι αυτή η ψυχή...?? μας λείπουν οι ύβρεις του!!! και μερικοί ακόμη άλλοι, ξεχασμένοι της πόλης ο,τι πιο αναχρονιστικό υπάρχει!! 

Μάλιστα, με την εφημερίδα, που εκδίδεται ΄΄κύριε΄΄ Καραμαγκάλη, ποιος.... σας χρηματοδοτεί άραγε?? καθώς εσείς, εργάζεσθε σε μια αριστερή ιντερνιτική σελίδα????

 Με ποιανού λεφτά βγάζετε μια εφημερίδα έστω και μικρού τιράζ????!!! 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου