Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ο ....Φουρθιώτης της Ηλιούπολης!!- ΕΣΗΕΑ . ''Δεν είναι μέλος μας ο Μαρίνης.''

 

 Γελάει ο κόσμος της Ηλιούπολης με τον αμόρφωτο ,συκοφάντη δημοσιογραφίσκος της δεκάρας Σταύρο Μαρίνη, της σελίδας Ηλιούπολη χωρίς Όρια!! 

Πόσα ψέματα και συκοφαντίες έχουν  υποστεί άνθρωποι στην πόλη μας   απο τον ανεκδιήγητο ΄΄δημοσιογράφο΄΄ της δεκάρας  και της...  coca cola Σταύρο Μαρίνη??!! 

Πόσα ανυπόστατα δημοσιεύματα έχει γράψει ο τυχάρπαστος τυπάκος, για το μισό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης,  το άλλο μισό(της συμπολίτευσης),  δεν το αγγίζει, διοτί, ευελπιστεί να πάρει καμιά διαφημισούλα!!!. 

Πόση συκοφαντία  έριξε στον επικ της ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δημήτριο Μωραΐτη, απο το σάπια σελίδα του ΄΄Ηλιούπολη χωρίς Όρια΄΄ με βωμολοχία... Τρούμπας!!

Κάποια στιγμή, η αλήθεια φανερώνεται και βγαίνει στην επιφάνεια Μαρίνη!!!

 Ο ΄΄δημοσιογράφος΄΄ της δεκάρας λοιπόν , ο άνθρωπος όπως λέει ο ίδιος, ότι είναι πάνω απο 20 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας,η... δημοσιογραφία άραγε  το ξέρει????

Σωστά Μαρίνη.  Δεν σε ξέρει και δεν σε  έχει στα μητρώα της??!!!. 

Εξού και, η παρακάτω ανακοίνωση, πως ο ΄΄τάχα δημοσιογράφος΄΄Σταύρος Μαρίνης,  δεν υπήρξε ποτε επίσημα (με δημοσιογραφικά ένσημα) στα μητρώα του επίσημου οργάνου των δημοσιογράφων  της ΕΣΗΕΑ. 

Μαρίνη, τράβα να δεις αν ερχόμαστε ...λαμογιάκο !!!!!

Η παρακάτω ανακοίνωση είναι η απάντηση  της ΕΣΗΕΑ στον συμπολίτη μας Στάθη Γαυγιωτάκη , οταν έκανε την σχετική ερώτηση, θιγόμενος απο τις ύβρεις του ψυχάκια Μαρίνη!!

 

"Αθήνα 4 Μαρτίου 2021

Αριθμός Πρωτοκόλλου 1752/04.03.21

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εξέτασε την υπ'αριθμόν 1738/24.02.21 αναφορά σας και σας ενημερώνει ότι οκαταγγελόμενος δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και δεν υπάγεται στηδικαιοδοσία του παρόντος Συμβουλίου.

Κατόπιν αυτού, η έγκλιση απορρίπτεται ομόφωνα λόγω αναρμοδιότητας.

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Π. Αποστολόπουλος"

 

Άλλος Φουρθιώτης μας βρήκε!   Γελάει ο κόσμος!

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου