Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Ο Μπάρτζης(Survivor) της Ηλιούπολης!!


Ο Νίκος Μπάρτζης  πιθανόν σήμερα να αποχωρίσει από το  τηλεοπτικό δημοφιλές παιχνίδι  επιβίωσης  Survivor.

 Ένας άλλος Μπάρτζης όμως, το ίδιο αντιπαθητικός και  αποκρουστικός, οξύθυμος  και με χαμηλή νοημοσύνη είναι ο  ψυχικά άρρωστος συμπολίτης μας  Σταύρος Μαρίνης της σελίδας (Ηλιούπολη χωρίς Όρια).

Ο ψυχάκιας με τις έμμονες(παίρνει καθημερινά ισχυρή φαρμακευτική αγωγή)  Μαρίνης, επιτίθεται διαρκώς  μέσα από την σελίδα του στον επικ της ΄΄ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για την Ηλιουπολη΄΄ Δημήτριο Μωραΐτη, με ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες που δεν έχουν καμία μα καμία  υπόσταση .

Ο άρρωστος ΄΄Μπάρτζης΄΄, της Ηλιούπολης,  έχει έκδηλη  εμμονή με τον κ. Μωραΐτη που απορρέει  από  φθόνο και ζηλεια, καθώς ενώ είναι στην ίδια ηλικία ο μεν  κ.  Μωραΐτης είναι ένας αυτοδημιούργητος(έχει μείνει ορφανός από 3 ετών )δουλευοντας απο 14 ετών, απόφοιτος  της Νομικής  σχολής,  γνωρίζοντας τρεις ξένες γλώσσες  και γράφοντας ήδη 7 βιβλία, τα δυο από αυτά  υπήρξαν ευπώλητα το 2007 και 2009, εκδοτής του περιοδικού΄ ΄΄Πολιτιστική Διπλωματία΄,΄ όπως και ιδιοκτήτης τρέχει... δυο εταιρίες σε Ελλάδα και Σκανδιναβία κ.τ.λ

 Μάλιστα, στο τελευταίο βιβλίο του με τίτλο ΄΄ΑΝΔΡΑΣ΄΄ Πως λειτουργεί Πως σκέφτεται, εκδόσεις ΥΑΔΕΣ, έτος 2021, ο κ. Μωραΐτης είχε προθυμοποιηθεί να στείλει αφιλοκερδώς το βιβλίο του στον Μαρίνη , ώστε να γίνει επιτελούς χρήσιμος στην κοινωνία που ζει και να πάψει να είναι άεργος  και τεμπέλης και να ζει με επιδόματα  σπαταλώντας συνάμα  τη μικρή περιούσια που του άφησαν οι γονείς του!!!

Δηλαδή, να πάψει να είναι κηφήνας,  βρισκόμενος πίσω απο μια οθόνη και πληκτρολογώντας  της ζωές των άλλων ως άλλος Αρτέμης Μάτσας!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου