Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Μαρίνη είσαι μεγάλος ψεύτης και ψώνιο!!!!



Πόσα ψέματα και συκοφαντίες έχουμε υποστεί  ως μέσο  απο τον ανεκδιήγητο ΄΄δημοσιογράφο΄΄ της δεκάρας Σταύρο Μαρίνη. 

Πόσα ανυπόστατα δημοσιεύματα έχει γράψει αυτος ο τυχάρπαστος τυπάκος για το μισό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης,  το άλλο μισό(της συμπολίτευσης),  δεν το αγγίζει, διοτί ευελπιστεί να πάρει καμιά διαφημισούλα!!!. 

Πόση συκοφαντία  έριξε στον επικ της ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δημήτριο Μωραΐτη, απο το σάπια σελίδα του ΄΄Ηλιούπολη χωρίς Όρια΄΄ με βωμολοχία... Τρούμπας!!

Κάποια στιγμή, η αλήθεια φανερώνεται και βγαίνει στην επιφάνεια Μαρίνη!!!

 Ο ΄΄δημοσιογράφος΄΄ της δεκάρας, ο άνθρωπος όπως λέει ο ίδιος, ότι είναι πάνω απο 20 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας, η... δημοσιογραφία το ξέρει????

Σωστά Μαρίνη.  Δεν σε ξέρει και δεν σε  έχει στα μητρώα της??!!!. 

Εξου και το παρακάτω απόσπασμα, πως ο τάχα ΄΄δημοσιογράφος΄΄ Σταύρος Μαρίνης  δεν υπήρξε επίσημα (με δημοσιογραφικά ένσημα)ποτέ στα μητρώα του επίσημου οργάνου των δημοσιογράφων  της ΕΣΗΕΑ. 

Μαρίνη, τράβα να δεις αν ερχόμαστε ...λαμογιάκο !!!!!

Η παρακάτω αναφορά είναι η απάντηση  της ΕΣΗΕΑ στον συμπολίτη μας Στάθη Γαυγιωτάκη , οταν έκανε την σχετική ερώτηση θιγόμενος απο τις ύβρεις του ακατονόμαστου Μαρίνη.

 

"Αθήνα 4 Μαρτίου 2021

Αριθμός Πρωτοκόλλου 1752/04.03.21

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εξέτασε την υπ'αριθμόν 1738/24.02.21 αναφορά σας και σας ενημερώνει ότι ο καταγγελόμενος δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και δεν υπάγεται στη δικαιοδοσία του παρόντος Συμβουλίου.

Κατόπιν αυτού, η έγκλιση απορρίπτεται ομόφωνα λόγω αναρμοδιότητας.

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Π. Αποστολόπουλος"

 

 

 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου