Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Γελοίος ο Μαρίνης, αλλά πιο γελοίοι αυτοί που τον ανέχονται!!!

 



Tον σάπιο, ψεύτη και συκοφάντη του blogs ΄΄Ηλιούπολη χωρίς όρια΄΄ Στ. Μαρίνη ευτυχώς (χάρη σε εμάς  ξεμπροστιάστικε ), γιατί μόνο εμείς τολμούμε να τα βάζουμε με πολιτικά καθίκια στην Ηλιούπολη.   Μόνο εμείς  μπορούμε να το κάνουμε, καθώς, δεν τα παίρνουμε από κανέναν στην πόλη και σίγουρα δεν μας αρέσει η κόκα κόλα και τα  τοστ  ως πληρωμή ΄΄αγαπητέ΄΄ Μαρίνη??!!!!.

 Λοιπόν αυτός ο σπιούνος της Ηλιούπολης, ο φιλλελές μπούλης και άσχετος δημοσιογραφίσκος της δεκάρας Σταυρος Μαρίνης, έχει τσακωθεί με την αλήθεια, αλλά και  με όλη την πόλη με  τις μπούρδες που βγάζει απο την βρώμικη σελίδα του, νομίζοντας οτι μπορεί για πολύ καιρό να κοροϊδεύει από ένα Blogs τους Ηλιουπολίτες και που διαφημίζει οτι είναι το πρώτο στην Ηλιούπολη -εδώ γελάμε... Σταυράκη!-  αλλά μόνο θέματα της πόλης μας δεν έχει!!

 Η θεματολογία του blogs είναι η Τούνη, ο Μαδούρο, και ο Μητσοτάκης. Καημένε Σταυράκη!!!!

Κατά τα άλλα, θέλει να συστήνετε αυτός ο άθλιος, ανυπόληπτος  τυπάκος ως το πρώτο blogs στην Ηλιούπολη. Εμεις  ξαναγελάμε.! Ευτυχώς που τον έχουν πάρει χαμπάρι… και ένας απο αυτούς, ο διαχειριστής της ομάδας ΄΄Αστυνομικά Ηλιούπολης΄,΄ που τον ΄΄κατσάδιασε΄΄ πριν από λίγες ημέρες, καθώς ο Μαρίνης έβαλε σε μια αμιγώς Ηλιουπολιτικη ομάδα (όπως είναι η εν λόγω σελίδα), τον Αντώνη Σαμαρά για.... εκδούλεψη!!!   Θα θέλαμε να δούμε κι αλλους διαχειριστές τοπικών ομαδων να ακυρώνουν τις.... ΄΄εκδουλέψεις΄΄ του σαλτιμπάγκου Μαρίνη!!!

 Γελοίος ο Μαρίνης, αλλά πιο  γελοίοι (ευτυχώς λίγοι) αυτοί που ακόμη  τον ανέχονται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου