Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Μαρίνη σε ξεβρακώσαμε... Εκτέλεσε μας!!

 

 


Ένα μήνα και πλέον ο δημοσιογραφίσκος της...πλάκας , άνεργος- ποιος θα τον πάρει στην δούλεψη του - αμόρφωτος και ημιμαθείς δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά,  Σταύρος Μαρίνης έχει επιδοθεί σε ένα συκοφαντικό πόλεμο προς το πρόσωπο του επικ της ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για την Ηλιούπολη Δημητρίου Μωραΐτη.

Από την σάπια ιστοσελίδα του –η πλάκα είναι ότι ψευδώς αναφέρει οτι είναι πρώτη σε επισκεψιμότητα στην Ηλιούπολη, αφού μόνο Ηλιουπολίτικα θέματα δεν έχει. Αφου αναρτά την Τούνη και το ροζ βίντεο της, την Ντενίση και την απώλεια της μητέρας της  κι άλλα  άσχετα με την πόλη .

Άρα βρε Μαρίνη  τι σόι Ηλιουπολίτικη σελίδα είσαι????. Παίξε μπάλα με τα υπόλοιπα blogs  της Αττικής και αναμετρήσου με αυτά και όχι με μας που είμαστε μια αμιγώς σελίδα που γράφει ΜΟΝΟΝ τι συμβαίνει στην Ηλιούπολη.

  Αλήθεια πόσο χαμένα τα έχεις πραγματικά???

Ο ψυχάκιας της Ηλιούπολης, παίρνει σοβαρή αντικαταθλιπτική αγωγή, επίσημα το έχει καταγγείλει αυτό  ο Δ. Μωραΐτης και όχι μόνο. Όλη η Ηλιούπολη γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται ψυχικά.  Αν ρίξετε μια ματιά στα social θα δείτε τι του σούρουν οι πρώην του.

Λοιπόν, αυτός ο συκοφάντης έχει γράψει τα απίστευτα .... που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και όλα είναι στο αρρωστημένο μυαλό του. Άλλωστε τι να

πρώτο διαψεύσει ο Μωραΐτης με όλα αυτά τα ανυπόστατα και τις σαχλαμάρες που γράφει. Φασίστα τον ανεβάζει, φασίστα τον κατεβάζει και η αλήθεια είναι ότι ποτέ ο Μωραΐτης δεν ήταν σε κόμμα , σέχτα, οργάνωση.

Μοναχικός καβαλάρης είναι ο άνθρωπος , που πιστεύει στην αναγέννηση της πόλης μας, πέρα από  κόμματα, δόγματα, χρώματα κι αν τελικά  κατέβαινε ως υποψήφιος δήμαρχος ( Εμείς, ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ...) που δεν κατέβηκε, -διότι σήμερα θα ήταν δήμαρχος- και  θα είχαμε μια άλλη πόλη και  δυστυχώς έχει αφήσει ανθρώπους σαν τον Μαρίνη και τους εντολοδόχους του, να υπάρχουν ακόμη και να μας πουλάνε τα ψέματα τους. ...!!

 Ο Μωραΐτης, είναι ένας γνήσιος πατριώτης όπως είναι κάθε πατριώτης που βρίσκετε είτε στην δεξιά είτε στην αριστερά.

 Βέβαια για τον γερμανοτσολιά Μαρίνη, που πιστεύει οτι είναι φίλοι μας οι ναζιστές Γερμανοί και τα μνημόνια είναι καλά, αφού τα υπέγραψε ο λατρευτός του  Σαμαράς   δεν αρέσουν  άνθρωποι σαν τον Μωραΐτη που είναι όμως  η πλειοψηφία στην πόλη, αλλά σήμερα δυστυχώς  δεν εκπροσωπουνται  απο   πουθενά,  καθώς ο Μωραΐτης έχει αποσυρθεί και ζει στο εξωτερικο.

  Στο μεταξύ ο σάπιος  Μαρίνης, στον λυσσαλέο πόλεμο που έχει ανοίξει, βρήκε έναν ανέλπιστο σύμμαχο, τον αποτυχημένο, αλλά με καλές διαθέσεις κατά την γνώμη μας  πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης Γιάννη Αναγνώστου.

Μάλιστα ο κατ άλλα συμπαθής Γιάννης έγραψε το απίστευτο στο προσωπικό του προφίλ .

΄΄Ο κ. Μαρίνης δεν χρειάζεται δικηγόρο για να τον υπερασπιστεί τόν εαυτό του, πολύ δε περισσότερο εμένα, που κατά καιρούς θεώρησα κάποια δημοσιεύματα του άδικα στο πρόσωπό μου και την εν γένει άσκηση των καθηκόντων μου ως Δήμαρχος της πόλης. 

Ομως δεν μπορούσα να μην αποκαταστήσω την αλήθεια για έναν άνθρωπο πού παρόλες τις αντιθέσεις μας εκτιμώ αν μη τι άλλο για τον αγώνα του για μία καλύτερη πόλη για μας και τις γενιές που έρχονται.’’ 

Βρε Γιάννη κανένας επικ παράταξης δεν έχει πάρει θέση σε όσα διαδραματίζονται στα social . Εσύ γιατί το έκανες...???

 Πάντα Γιάννη είχες ένα θέμα να επιλέγεις την σωστή πλευρά και όπως αποδείχτηκε στο χρόνο...  ήσουν ο μόνιμα χαμένος.!

 

Σημ. Μαρίνη όταν γράφεις, να γράφεις σωστά, άλλο αν δεν το μπορείς. 

Σου έχουμε ξαναπεί οτι εμείς Η ΘΕΣΗ της Ηλιούπολης, ουδεμία σχέση έχουμε με άλλα ιστολογία όπως θέλεις ψευδώς και άρρωστα να γράφεις. Είμαστε στα πράγματα απο το 2010 και αυτό πρέπει να το βάλεις καλά μέσα στο ψυχικά άρρωστο μυαλό σου. 

Να το γνωρίζεις εσύ και οι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΣΟΥ!!!

 

 

 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου