Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Έτοιμος για το Δρομοκαΐτειο!!


Όταν ο μορφωμένος σωπαίνει από ευγένεια... ο αμόρφωτος νομίζει ότι τον αποστόμωσε. 
  Ο συγκεκριμένος  αμόρφωτος (δεν έχει πανεπιστημιακό πτυχίο) και το παίζει... δημοσιογράφος,, Σταύρος Μαρίνης, συνεχίζει τα ψέματα του από την σάπια ιστοσελίδα του και σαν άλλη  κουτσομπόλα, αναμιγνύει κόσμο και κοσμάκη για να χτυπήσει τον επικ της ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δημήτριο Μωραΐτη.

Ο Μαρίνης που έχει στηρίξει κάθε δήμαρχο που πέρασε από την Ηλιούπολη Αναγνώστου, Βαλασόπουλο και τώρα Χατζηδάκη, πρόσμενε στην οικονομική βοήθεια τους.


Επι Βαλασόπουλου η σελίδα του καθημερινά ανέφερε και προπαγάνδιζε κάθε καλή του κίνηση, ενώ απέκρυβε όλα τα κακά του.... ελπίζοντας να πάρει το γραφείο τύπου του Δήμου Ηλιούπολης. Ευτυχώς δεν το πήρε! 

 Σήμερα επι Χατζηδάκη πατρονάρει το ανύπαρκτο έργο του προσμένοντας σε χορηγίες !!

 Ο Γυρολόγος Μαρίνης, έχει πάρει εργολαβία (δεν ξέρουμε από ποιον ), την σπίλωση του Δ. Μωραΐτη και του  δημοτικού συνδυασμού του. 
Αγνοεί βέβαια το πρόγραμμα και   τις προτάσεις που κατα καιρούς προτείνει ο επικ της ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ και εστιάζει σε ψέματα, ανακρίβειες, και λίβελους.

Ο Δ. Μωραΐτης επιδεκτικά τον αγνοεί, καθώς έπειτα και από χτεσινή  δήλωση του στην σελίδα μας, τον θεωρεί βαριά  ψυχασθενή όπου χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας. 

Είναι άλλωστε  γνωστό στην Ηλιούπολη, πως ο κ Μαρίνης για να μπορεί να αντεπεξέλθει στα καθημερινά παίρνει ισχυρή αγωγή φαρμάκων. 

Εμείς θα προτείναμε στους οικείους του να επισκεφτούν τους ιατρούς που τον κουράρουν ώστε να αυξήσουν την  δόση των φαρμάκων για να μη γίνει εντελώς .... ανεξέλεγκτος!!


Παρακάτω η δήλωση Μωραιτη.

 Έπειτα απο τα δημοσιεύματα της τοπικής σελίδας 

«Ηλιούπολη χωρίς όρια» του Σταύρου 
Μαρiνη επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον επικ της« ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»για την Ηλιούπολη κ.Δημήτριο Μωραΐτη και του ζητήσαμε να σχολιάσει τα εις βάρος του δημοσιεύματα όπου και πήραμε την ακόλουθη απάντηση

-Κύριε Μωραΐτη ο blogger Σταύρος Μαρiνης δημοσιεύει ολοένα  στην σελίδα του ψεύτικες ειδήσεις , επικρίσεις, ύβρεις για το πρόσωπο σας τι απαντάτε?

-Αγαπητή μου, μου ζητάτε να σχολιάσω δημοσιεύματα που είναι εντελώς fake και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
 Είναι γεγονός οτι αυτός ο άνθρωπος για παραπάνω από 7 χρόνια μέσα από την σελίδα του με  υβρίζει χυδαία.
 Δυστυχώς, ο κύριος Μαρίνης και αυτό το λέω με λύπη, είναι ένας άρρωστος άνθρωπος με εμμονές. Παλεύει με το «ΤΕΡΑΣ»

 Είναι γνωστό στην Ηλιούπολη, ότι ο άνθρωπος αυτός για να μπορέσει να λειτουργήσει πρέπει να παίρνει καθημερινή αγωγή από ισχυρά αντικαταθλιπτικά. Λυπάμαι ειλικρινά ...Κρίμα για το παλικάρι.

Άλλωστε, ο  καθένας απ εμάς θα μπορούσε να είναι στην θέση του.
 Του εύχομαι πολύ γρήγορα να επανέλθει.

Όταν όμως  επανέλθει, θα μπορούσα να του στείλω το νέομου βιβλίο με τίτλο «ΑΝΔΡΑΣ»  -Πως σκέφτεται και Πως λειτουργεί.
 Θεωρώ οτι το σωστό διάβασμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!
 Δεν έχω να πω τίποτε άλλο.

- Σας ευχαριστώ κύριε Μωραΐτη.
-Και εγώ σας ευχαριστώ κυρία Παρασκευά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου