Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Απάντηση Δ. Μωραΐτη στα συκοφαντικά δημοσιεύματα του σάπιου Μαρίνη



Συνεχίζει μέσα από την σάπια σελίδα του τo παραλήρημα του ο δημοσιογραφίσκος της δεκάρας δεν έχει περάσει ούτε απ έξω από την ΕΣΗΕΑ Σταύρος Μαρίνης!.

 Η κακιασμένη αδερφή, αμόρφωτος χωρίς πτυχία και με πρόβλημα στην άρθρωση ψεύτης , εμμονικός, ψυχάκιας(παίρνει ισχυρά ψυχοφάρμακα ), Στ.Μαρίνης(θαυμαστής του Άδωνη του Σαμαρά και των γερμανοτσολιάδων)  μέσα απο την σάπια σελίδα του υβρίζει, απειλεί και συκοφαντεί οτι κινείται στην πόλη μας, που τυγχάνει να έχει διαφορετική γνώμη από εκείνον !!

 Κάθεται μονος και βρόμικος, στο καταθλιπτικό καμαράκι του,-άεργος, ζει από επιδόματα και με ο,τι εχει μείνει από  μικρή περιούσια των γονιών του ), και συκοφαντεί κόσμο και κοσμάκη στην Ηλιούπολη!

 Τελευταίο του ΄΄θύμα΄΄ ο επικ της ΄΄ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για την Ηλιούπολη,΄΄ κ. Δημήτριος Μωραΐτης. 

Ψέματα , συκοφαντίες και πάλι ψέματα, αερολογίες, χωρίς καμιά τεκμηρίωση. 

Σημ. Βρε Μαρίνη, ο κ. Μωραΐτης ως νομικός, θα μπορούσε να σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί αν σε έπαιρνε στα σοβαρά!! Πως να σε πάρει όμως, όταν  ολόκληρη η ζωή σου μια αποτυχία!!!Και δεν το κάνει, κατά την γνώμη μας, καθώς θα επικαλεσθείς την ψυχική σου αρρώστια (γι εμάς και την ...ηλιθιότητας σου!!), και όπως είναι γνωστό ο ηλίθιος είναι τελικά ανίκητος ακόμη και στα δικαστήρια!!! 

   Η απάντηση του κυρίου Μωραΐτη,  πριν απο καμπόσους μήνες, τότε, που ακόμα ο συνδιασμος ''ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ'', ΝΟΜΙΖΕ, ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΛΟ, ΑΛΛΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΠΡΕΠΗ. 

ΕΚΤΟΤΕ, Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΙ Ο Δ. ΜΩΡΑΙΤΗΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

 Αλλώστε, τι διάλογο να ανοίξουν με μια κακιασμένη αδερφή, που αγνοεί τα στοιχειώδες 

 Έπειτα από τα συκοφαντικά  αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της τοπικής σελίδας «Ηλιούπολη χωρίς όρια» του Σταύρου Μαρiνη, επικοινωνήσαμε με τον επικ της« ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»για την Ηλιούπολη κ. Δημήτριο Μωραΐτη και του ζητήσαμε να σχολιάσει τα εις βάρος του δημοσιεύματα, όπου και πήραμε την ακόλουθη απάντηση

 -Κύριε Μωραΐτη ο blogger Σταύρος Μαρiνης, δημοσιεύει ολοένα στην σελίδα του ψεύτικες ειδήσεις , επικρίσεις, ύβρεις για το πρόσωπο σας. Τι απαντάτε?

 -Αγαπητή μου, μου ζητάτε να σχολιάσω δημοσιεύματα που είναι εντελώς fake και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και υπάρχουν μόνο στην φαντασία αυτού του ''κυρίου΄΄. Είναι γεγονός, ο,τι αυτός ο άνθρωπος για παραπάνω από 5 χρόνια μέσα από την σελίδα του με υβρίζει χυδαία.

 Δυστυχώς, ο κύριος Μαρίνης και αυτό το λέω με λύπη, είναι ένας άρρωστος άνθρωπος με εμμονές. Παλεύει με το «...ΤΕΡΑΣ» 

 Είναι γνωστό στην Ηλιούπολη, ότι ο άνθρωπος αυτός για να μπορέσει να λειτουργήσει, πρέπει να παίρνει καθημερινή αγωγή από ισχυρά αντικαταθλιπτικά. Λυπάμαι ειλικρινά .

 Άλλωστε, ο καθένας απ εμάς, θα μπορούσε να είναι στην θέση του. 

Του εύχομαι πολύ γρήγορα να επανέλθει. Όταν όμως επανέλθει, θα μπορούσα να του στείλω το νέο μου βιβλίο με τίτλο «ΑΝΔΡΑΣ» -Πως σκέφτεται και Πως λειτουργεί. 

 Θεωρώ οτι το σωστό διάβασμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω

 - Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Μωραΐτη. 

-Και εγώ σας ευχαριστώ κυρία Παρασκευά 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου