Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Κυβερνά τον δήμο με αποστάτες, ρουφιάνους κι ανεπάγγελτους!!!

Εμείς τα λέγαμε από την πρώτη στιγμή,  άλλα η σάπια νομενκλατούρα του Δημάρχου Ηλιούπολης Γ. 
Χατζηδάκη,  χαζογελούσε.!
Σήμερα και έπειτα από ένα χρόνο πραγματικής  ανυπαρξίας έργου της 
δημοτικής αρχής(κυβερνά τον Δήμο Ηλιούπολης με αποστάτες, ρουφιάνους,και ανεπάγγελτους!!

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος των ''ΣΥΝΕΡΓΩΝ  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ''  Π. Δριμυλής,  πρώην σύντροφος του ανεπάγγελτου άπειρου  Αντιδημάρχου 
Οικονομικών(χωρίς πτυχίο στα οικονομικά και χωρίς προηγούμενη εργασία..τι άλλο θα δούμε
 θεέ μου???),  Απ. Στασινόπουλου- δάσκαλος έχει τελειώσει ο άνθρωπος- είναι καταπέλτης!!!

Διαβάστε παρακάτω  τι έγραψε για τον  Απ. Στασινόπουλο. (δεξιά φώτο), ο Π.Δριμυλής



''Αυτό λέγετε υποβάθμιση δια της αναβαθμίσεως.
 Η μεταφορά του Στασινόπουλου σε αντιδήμαρχο οικονομικών, δηλώνει ξεκάθαρα την πρόθεση του δημάρχου για καθολικό έλεγχο των οικονομικών της πόλης, μόνο από τον ίδιο τον δήμαρχο.
 Ο Στασινόπουλος αναλαμβάνει το πόστο με ξεκάθαρη αποστολή να υπογράφει ότι θέλει ο δήμαρχος Χατζηδάκης, μιας και ο φιλόδοξος νέος είναι παντελώς άσχετος με τα οικονομικά τόσο σε επίπεδο εμπειρίας όσο και γνώσεων.
 Η μοναδική σχέση που έχει με την αγορά ο Στασινόπουλος είναι τα τσιγάρα που αγοράζει από το περίπτερο.
Ο μέχρι πριν λίγους μήνες άνεργος φοιτητής, με άλλο αντικείμενο σπουδών, αναλαμβάνει την αντιδημαρχία οικονομικών ως φοιτητής ακόμα, έχοντας παρά ελάχιστη εμπειρία ακόμα για τα δημοτικά πράγματα. Η μετατροπή του σε υπηρέτη για να καθαρίζει, βάζοντας υπογραφές μην ξέροντας καν τι θα υπογράφει, του ανοίγει "νέους ορίζοντες" σαν συνεργαζομενη δύναμη στη διοίκηση του δήμου. 

Ο εθελόδουλος νεαρός φαίνεται ότι αποδέχεται αυτή την κατάσταση, κάτι που βάζει οριστική ταφόπλακα και στις οποίες μέχρι τώρα ενστάσεις ότι οι Συνεργοί είναι μια συνεργαζόμενη αλλά αυτόνομη δύναμη. Οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη δεν υπάρχουν πια και τυπικά γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχουν εδώ και καιρό. 
Ας προσέχει ο φιλόδοξος αλλά όχι πολύ ικανός τελικά νέος, φάνηκε και από τη θέση που είχε για ένα χρόνο σαν αντιδήμαρχος διοίκησης κι εξυπηρέτησης του δημότη, γιατί πολλοί αντιδήμαρχοι οικονομικών κάνουν καριέρα μετά τη θητεία τους στα ποινικά δικαστήρια''.  

 Π. Δριμυλής







1 σχόλιο:

  1. Δεν τα ξέρετε καλα. Σύμφωνα με το βιογραφικό του ο κύριος στασινόπουλος "Είναι τελειόφοιτος του τμήματος εκπαιδευτικής και κοινωνικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή