Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Αλλος ένας... που ξεπουλιέται για την καρεκλά!!

Για τον Παναγιώτη Κόκλα δεν θέλουμε να μιλήσουμε, καθώς τον θεωρούμε ένα γραφικό τυπάκο που δεν έχει ιδεολογία, γνώση, μόρφωση!
 Ποτέ είναι δεξιός ποτέ είναι αριστερός. Ανάλογα με το momentou!!
 Το κάνουμε σήμερα για να δείτε πόσο μπορεί να έρπει... ένας άνθρωπος που το μυαλό του είναι ματαιόδοξο!!
O Κόκλας επι χρόνια κατέβαινε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γ. Αναγνώστου, αλλά ποτέ δεν... έβγαινε.

 Έπειτα λοξοδρόμησε και κατέβηκε με τον Ευσταθίου όπου και τελικά βγήκε λόγο έλλειψης σοβαρών στελεχών.
 Αυτές τις ημέρες ο άνευρος, γλοιώδεις,- ό,τι κινείτε το γλείφει...- και πρώτον τον Δήμαρχο Ηλιούπολης όπου κατάφερε έπειτα και από πιέσεις του άλλου γραφικού Παπαφλεσσα της Αγ Μαρίνης, Σεραφείμ και επίσης του μεγάλου γόη της Ηλιούπολης bloger Σταύρου Μαρίνη, να εισέλθει στην παράταξη του Δημάρχου και θυμηθείτε το, πολύ σύντομα να γίνει έμμισθος αντιδήμαρχος. Αυτοί οι άνθρωποι διαχειρίζονται τις τύχες της πόλης!!




2 σχόλια:

  1. Μάλλον πέφτετε σε μια σωρεία αναληθων πληροφοριών! Κατ αρχήν το ύφος που χρησιμοποιείτε σαφώς υποβιβάζει την αξια του πολιτικού λόγου που οφείλετε να υπηρετείτε με την χρήση υποτιμιτικών χαρακτηριστικών
    Για να σας ενημερώσω σχετικά ο κος Κόκλας κατέβαινε με το συνδυασμό του κου Αναγνώστου 2 φορες κ μάλιστα στις προ προηγούμενες εκλογές εξελέγη στην 3η θέση μαζί του αλλά ο συνδυασμός αυτός δεν εκπροσωπήθηκε στο Δήμο Στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, αφού ο κος Αναγνώστου δεν έλαβε μέρος, κ όντας ατομο που πάντα είχε άποψη κ δράσεις έλαβε μέρος με το συνδυασμό του κου Ευσταθίου και στο σύνολο των ψήφων βγήκε 2ος Οποτε η θέση μόνο τυχαία δεν θα την λέγαμε!Αντί λοιπόν να κατακεραυνώνετε με άκομψο τρόπο το άτομο του παίζοντας το ρόλο της κακιάς έκδοσης της Πυθείας βλέποντας τα μελλούμενα και ασκώντας κακεντρεχή κριτική πριν ακόμα "κρυώσει" η αναγγελία του, κρατήστε λίγο τα επικριτικά σας σχόλια με την πάροδο των έργων που κάνει η δεν τολμήσει να κάνει!
    Μια αναγνώστρια που λυπάται στη κάθε υιοθέτηση κακιας "ελληνικής " νοοτροπίας να κρίνει χωρίς τουλάχιστον να γνωρίζει τα γεγονότα στη σωστή του διάσταση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή