Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

O ανύπαρκτος (κατά ουσία) Γ. Μπαλτάς.



Στην Ηλιούπολη δεκαετίες  τώρα έχουμε χορτάσει απ γυρολόγους .
Ένας τέτοιος είναι ο κ. Μπαλτάς.
 Από την εποχή μάλιστα, που ο Θ. Γεωργάκης ήταν δήμαρχος Ηλιούπολης, ο κ. Μπαλτάς απασχολούσε τα κοινά της πόλης μας είτε από τις δημοτικές θέσεις που του πρόσφερε αφειδώς  ο τότε δήμαρχος, είτε με άρθρα του στο τοπικό τύπο κυρίως, στην εφημερίδα  του Δήμου υπέρ της παρελθούσης διοίκησης.
Τα ίδια συνέχισε να κάνει   ο κ Μπαλτάς, και επί δημαρχίας Αναγνώστου, καθώς, ο αφελής πρώην δήμαρχος ανοίχτηκε (δεξιός γαρ), στο μεσαίο χώρο νομίζοντας, ότι  το κονκλάβιο του (κέντρου της Ηλιούπολης), θα τον στήριζε τις επόμενες εκλογές.
Δυστυχώς, δεν τον στήριξε.
 Την μόνη περίοδος που ο κ Μπαλτάς, δεν είχε δημοτικές θέσεις στην πόλη μας  ήταν η περίοδος του Β. Βαλασόπουλου.
Ο πρώην δήμαρχος ως παλιά καραβάνα της αυτοδιοίκησης, ήξερε πως έπρεπε να απεμπλακεί από τυχάρπαστους –καιροσκόπους τύπους, ώστε να μην έχει εξαρτήσεις και έτσι δεν τον υπολόγιζε ποτέ.
 Από τότε, ο κ Μπαλτάς έκανε έναν αήθη πόλεμο στον Βαλασόπουλο μέσα από τα social, με κείμενα που στην ουσία δεν είχαν λογική, αλλά κυρίως δεν είχαν πολιτική θεώρηση.
Σκόρπιες ανυπεράσπιστες σκέψεις ανθρώπου  που λίγο η  προχωρημένη ηλικία και λίγο το πρώιμο αλτσχαιμερ, τον έκαναν στα μάτια της τοπικής κοινωνίας(όσοι βέβαια  τον... διάβαζαν) τουλάχιστον....   γραφικό!


 Σημείωση. Σήμερα, ο κ. Μπαλτάς επι δημαρχίας Γ. Χατζηδάκη,  είναι διορισμένο μέλος του ΠΑΟΔΗΛ στο Δήμου Ηλιούπολης.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου