Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Μια ΄΄στημένη΄΄ συνέντευξη από ένα ΄΄στημένο΄΄ sait!


Συνέντευξη έδωσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, στο ενημερωτικό τοπικό sait Ilioupolinews.gr και στον Ιωάννη Καραμαγκάλη.
Ο κ. Καραμαγκάλης, γνωστός φίλος του Δημάρχου Ηλιούπολης , κάθε τέσσερα χρόνια δημιουργεί κι ένα sait, ώστε να πριμοδοτεί τον Δήμαρχο και την δημοτική ομάδα.
Παλιότερα, είχε το My ilioupolis, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία στα δημοτικά πράγματα, όπου και το έκλεισε.
 Σήμερα, είναι διαχειριστής του Ilioupolisnews.gr, όπου και αυτό, ευλογεί ότι καλό κάνει η σημερινή διοίκηση.
 Μάλιστα, δεν έχει παραπάνω από 6 μήνες ζωής το εν λόγο   sait και  θεωρούμε βέβαιο πως  μετά τις εκλογές, θα ολοκληρωθεί η δράση του καθώς ο κ Καραμαγκάλης, δεν θέλει να ενημερώσει τους δημότες της Ηλιούπολης πραγματικά,  αλλά, να προωθήσει συγκεκριμένα πρόσωπα και ασφαλώς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο.
Όπως βέβαια και τους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, όπου είχε  βάλει πλάτη  στην διένεξη  που είχαν με το ανεξάρτητο blog ‘’Εμείς θα τα λέμε’’,  ώστε, να το φιμώσουν και να μην προβάλει  αλήθειες ,που έκαιγαν την νομενκλατούρα της πόλης   και τον   κ. Καραμαγκάλη .
Τώρα, επί της ουσίας, η συνέντευξη Βαλασόπουλου, ήταν δομημένη  στα μέτρα που ήθελε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

 Στημένες ερωτήσεις, ώστε να προβάλουν το έργο του, κανένας αντίλογος στα μεγάλα  προβλήματα,  που απασχολούν τον δημότη,- ήξεις ,αφήξεις για λύσεις των προβλημάτων... -πολλά θα...και ασφαλώς, ένας   Δήμαρχος να ζητά   πίστωση χρόνου και εμπιστοσύνη από τους δημότες,  ώστε, να λύσει στην τρίτη θητεία του, προβλήματα που έπρεπε να είχαν λυθεί στην πρώτη!!! 


K.Π

1 σχόλιο:

  1. Θα παρακαλέσω τον συντάκτη του άρθρου Κ.Π. να λάβει υπόψη του και να εξαιρεσει από την αναφορά του σε "στημένες ερωτήσεις" , την ερώτηση μου η οποία κάθε άλλο από "στημενή" ηταν.
    Εδω και μήνες την επεναλαμβάνω σε πολλες σελίδες της Ηλιούπολης, σε προφίλ συνεργατών του δημάρχου, στις σελίδες του δήμου και γενικά οπου θα μπορούσε ο δήμαρχος να απαντήσει, δίχως όμως ποτέ να λάβω απάντηση.
    Αναφέρομαι στο ερώτημά μου προς τον δήμαρχο για το πως θα αυξήσει κατα 70% τις προβλεπόμενες θέσεις του υπο ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού από 70 σε 120.
    Ευτυχώς στην συγκεκριμένη συνέντευξη και ενώ προηγήθηκε σχετικό μου σχόλιο στην δημόσια πρόσκληση του συγκεκριμένου site, απαντήθηκε το ερωτημα μου!! Καθόλου στημένη ερώτηση και μάλιστα για όσους διάβασαν την απομαγνητοφωνημένη απάντηση του δημαρχου θα είναι σε θέση να βγάλουν τα συμπερασματά τους για τον τρόπο λειτουργίας και αντιμετωπισης των θεμάτων απο την δημοτική αρχή.
    Θα συμφωνήσω όμως στο ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή