Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Δ. Μωραΐτης: Θα ξαναγράψουμε σε λευκή κόλλα τη ζωή της Ηλιούπολης

Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για την Ηλιούπολη, Δημήτρης Μωραΐτης, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει τις θέσεις του σχετικά με την παρούσα κατάσταση στην Ηλιούπολη  χωρίς όμως να  ανακοινώνει το πλαίσιο, γύρω από το οποίο θα κινηθεί η «Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»,  εν όψη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Αρχικά, ο κ. Μωραΐτης εξέφρασε τη θλίψη του για το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών, το οποίο πιστεύει ότι οδήγησε σε μια ξεπερασμένη  χωρίς όραμα διοίκηση του δήμου με κομματικό προσανατολισμό. Στη συνέχεια τόνισε ότι η παράταξη του πρεσβεύει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα διοίκησης. 
Κατά τον κ. Μωραΐτη η πάταξη της φτοχωποιησης, η  ανεργίας η εγκληματικοτητα   είναι σημαντικότερη από οποιοδήποτε άλλο ζήτημα της πόλης, ενώ το δημοτικό συμβούλιο οφείλει να δρα με κύριο γνώμονα το όφελος της πόλης και των δημοτών.

Η πλήρης ανακοίνωση του κ. Μωραΐτη έχει ως εξής:

Δυστυχώς, η ψήφος των συμπολιτών μας (Νοέμβριος 2014 ), παρασυρόμενη από ψευτοδιλήμματα,μνημονιακά ή αντιμνημονιακά οξειδώθηκε, σκούριασε, εγκλωβίσθηκε, χάνοντας την πολύτιμη αξία της.

Από 1-1-2015, έχουμε μια νέα δημοτική αρχή  και αντιπολίτευση χωρίς -κατά την γνώμη μας- να δούμε τίποτε το θετικά διαφορετικό για απεγκλωβισμό από την μίζερη και εσωστρεφή πραγματικότητα της πόλης μας.
Σήμερα, δυστυχώς συνεχίζουμε να δίνουμε οξυγόνο σε κομματικούς ανθρώπους, αντιλήψεις, πρακτικές, που είναι πια ξεπερασμένες.

Σήμερα, εξακολουθούμε να τροφοδοτούμε με ανάσες ζωής ανθρώπους που δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν, κουβαλούν ανομήματα και αμαρτίες των κομμάτων που υπηρετούν. 
Ανθρώπους «κομπάρσους», ενός κομματικού θιάσου, σε μια ασίγαστη συμφωνία ώστε να διασφαλίζεται η κομματική δια-Πλοκή ,χωρίς πραγματικά, να ενδιαφέρονται για την πόλη μας.

Σήμερα μας αντιπροσωπεύουν στο δημοτικό συμβούλιο(όλοι τους), άνθρωποι που παραπάνω από 20 χρόνια, έχουμε βαρεθεί να τους βλέπουμε.

Είναι ικανοί;
 Κι αν ναι, γιατί τόσα χρόνια δεν βλέπουμε μια σύγχρονη πόλη, αλλά αντιθέτως, βλέπουμε μια εσωστρεφή χωρίς πρόοδο πόλη;

Η «Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για την Ηλιούπολη, έχει μια άλλη αντίληψη για την πόλη.
Μέσα σε αυτήν την άλλη αντίληψη, θεωρούμε, ότι ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της πόλης πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων.

Σήμερα, όσο ποτέ, ο Δήμαρχος, θα πρέπει να είναι ο ΄΄Μεγάλος Αλληλέγγυος΄΄, ώστε, να εξαλειφθεί όσο γίνεται η ανεργία, η φτώχεια, η ανεχεια και όχι διακοσμητής πλατειών, και κηπουρός δενδρυλλίων. 

Τα προβλήματα της Ηλιούπολης είναι πολλά. 
Τα γνωρίζουμε και καθόλου -για να προλάβουμε μερικούς- δεν τα υποβαθμίζουμε, αλλά, τώρα προέχει ο Άνθρωπος. 
Τώρα προέχει η βιοτική εξασφάλιση του, έτσι ώστε, να περάσει με τι λιγότερες απώλειες από τον οικονομικό Αρμαγεδώνα που βιώνουμε. 
Η «Δημοτική Ανατροπή ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», θα ξαναγράψει σε νέα λευκή κολλά την ζωή της πόλης.
 Χωρίς... μουτζούρες και πασαλείμματα.

Θα είμαστε Παρόντες, στο κοινό Παρόν μας, ώστε να διασφαλίζουμε ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο, θα αποφασίζει προς όφελος της πόλης και των δημοτών της.

Θα είμαστε Παρόντες, ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

Πηγή ''Θέση της Ηλιούπολης''



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου