Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Πόλεμος χαρακωμάτων - εκκωφαντική ήττα για το Δήμαρχο Ηλιούπολης!!


Είναι γνωστό ότι η φράξια του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασ. Βαλασόπουλου αντιμετωπίζει εκ των έσω αντιπολίτευση.
Η πραγματική αντιπολίτευση(ΣΥΡΙΖΑ) κοιμάται όρθια ή εκτελεί άνωθεν εντολές για να μην είναι αιχμηρή απέναντι στον μνημονιακό δήμαρχο, αφού προβλέπεται να κατεβεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η μόνη αντιπολίτευση στην πόλη μας ασκείται απο τον ακομμάτιστο Δημήτρη Μωραΐτη,(συνδυασμός ΄΄ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ΄΄), και τον Κώστα Σεφτελή, -πρώην κομματικό σύντροφο του Δημάρχου- και μπατζανάκη του (έχουν παντρευτεί δυο αδελφές).
Σε επιστολή μάλιστα, που έστειλε ο μπατζανάκης του Δημάρχου πριν από τις σωματειακές εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ των εργαζομένων του Δήμου, κατήγγειλε το σύστημα Βαλασόπουλου για την εμμονή του να ελέγξει παρασκηνιακά τα αποτελέσματα των εκλογών του Σωματείου, κατεβάζοντας δικό του ψηφοδέλτιο ΄΄ Ενότητα για Όλους΄΄ με κομματικούς φίλους και συγγενείς. Μάλιστα τα προβεβλημένα στελέχη του ψηφοδελτίου ήταν δυο συγγενικά του πρόσωπα ο Μάριος Έρημος και ο Νίκος Μητσιάδης. 

Ο συνδυασμός τελικά δεν κατάφερε να βγάλει ούτε μια έδρα λαμβάνοντας μόλις το 7,7% .
Εδώ, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κ. Σεφτελής στην διαμάχη που έχει με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης, βρήκε σύμμαχο και συμπαραστάτη τον πρώην Αντιδήμαρχο Αγγ. Δημητρόπουλο, πιστό ‘’σκυλί’’ μέχρι πρότινος του Δημάρχου .
Η ωμή παρέμβαση στις σωματειακές εκλογές του Βαλασόπουλου δεν εκπλήσσει πια κανέναν στην πόλη μας, καθώς, είναι γνωστό ότι ο Δήμαρχος από την εποχή που ήταν διευθυντής στον γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου έπαιζε από τότε ... μεγαλη μπάλα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου