Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Δήλωση του υποψ. Δήμαρχου Ηλιούπολης Δημήτρη Μωραΐτη για το νέο έτος


''Πιστεύω ότι το 2014 μας περιμένουν εκπλήξεις σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο.
  Σε τοπικό, η πόλη μας είναι έτοιμη να ανατρέψει το παλιό και φθαρμένο κομματικό κατεστημένο και έτσι, να προχωρήσει  στην ανάπτυξη και στην ουσιαστική αλληλεγγύη που χρειάζονται οι δημότες της.
Το Μπορούμε και θα το Πετύχουμε!

 Εύχομαι ένα θετικά διαφορετικό 2014.''

Δημήτρης Μωραΐτης







1 σχόλιο:

  1. Κόντρα σ’ αυτούς που μας επιτίθενται να προτάξουμε την δύναμη μας, την διευρυμένη συμμετοχή μας ως πολιτών στην γειτονιά, το διαμέρισμα, τον Δήμο, εν τέλει την Δημοκρατία.
    Δημοκρατία δεν είναι να ψηφίζουμε μια φορά στα κάποια χρόνια και τα κόμματα να κάνουν τα αντίθετα χωρίς καμιά υποχρέωση να τηρούν τις προεκλογικές τους υποχρεώσεις.
    Αυθαιρεσία που έχουν φροντίσει να κατοχυρώσουν και στο Σύνταγμα ! Μαζί και με την κλεπτοκρατία του άρθρου 86 !
    Κάθε αυθαιρεσία κόντρα στην Δημοκρατία είναι φασισμός !
    Ταπεινά και χωρίς καμιά διάθεση προσωπικής προβολής, νοιαζόμενος μόνο για αντίσταση στην λεηλασία που μας γίνεται από το σημερινό πολιτικό σύστημα – συμμορία, θα πρότεινα να συζητήσομε την παρακάτω θέση που έχει διαμορφωθεί από κινήματα Δημοκρατίας, και είναι η παρακάτω:

    Οι «Δυνάμεις της Κοινωνίας – Δημοκρατία για την Ηλιούπολη», οι οποίοι συγκροτούνται από Έλληνες Πολίτες που δεν ανήκουν και δεν εξαρτώνται από κανένα κόμμα και κανέναν κομματικό μηχανισμό, εμφορούνται από τις εξής 4 «ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ» και αποδέχονται να λειτουργήσουν με βάση αυτές:
    Πατριωτική (Ανατροπή - Απελευθέρωση)
    Δημοκρατική (Ισονομία - Ισηγορία – Ισοπολιτεία, Έλεγχος - Ανακλητότητα)
    Ανθρωποκεντρική (Ελληνική Παιδεία, Υγεία, Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη)
    Ανελικτική - Δημιουργική (Πολιτισμός, Αειφόρος ανάπτυξη και με εναλλακτική οικονομία).

    Μόνον η συμμετοχή Ενεργών Δημοτών σε κάθε Δήμο εξασφαλίζει ότι η κάθε προσπάθεια για Ανατροπή και Απελευθέρωση δεν θα καπελωθεί και δεν θα παρεκτραπεί του σκοπού της.
    Οι Δημότες ως ενεργοί πολίτες να
    πάρουμε το ΔΗΜΟ στα χέρια τους !
    Συμπολίτες στην Ηλιούπολη, να δημιουργήσουμε μια δημοτική κίνηση για τον Δήμο Ηλιούπολης στις προσεχείς εκλογές, π.χ. τις “Δυνάμεις της Κοινωνίας – Δημοκρατία για την Ηλιούπολη”, διότι μια είναι η Δημοκρατία και οπωσδήποτε όχι η Ολιγαρχία που έχομε σήμερα στην Ελλάδα και τον Δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή